2777
2789

من دارم رژیم کالری شماری میکنم وزنم ۹۷ فقط هزار تا کالری میخورم 

روزی ی ساعت باشگاه ایروبیک 

دو روزم دارم قرص گلوریا میخورم 

ده تا قرص لاغری گلوریا گرفتم 

ماهی چند کیلو بنظرتون کم میکنم 

شماها چ رژیمی گرفتین ماهی چند کیلو کم کردین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کالری مصرفیت خیلی کمه 

استپ وزنی میکنی

و اینکه اون قرص گلوریا رو ازش مطمئنین؟ دوست من می‌خورد متاسفانه انگار مواد مخدر داشت ..

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

من با کالری شماری اصولی

و یه روز در میون ورزش ترکیبی قدرتی و هوازی 

ماهیانه بین ۴ تا ۵ کیلو کم کردم 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

عزیزم کالری مصرفیت خیلی کمه استپ وزنی میکنیو اینکه اون قرص گلوریا رو ازش مطمئنین؟ دوست من می‌خورد مت ...

اره میدونم کالریم کمه اما وسواس ذهنی دارم 

گلوریا رو شاید دیگ نخوردم فقط دو س ساعت انرژی دارم بعدش افسرده میشم 

اره میدونم کالریم کمه اما وسواس ذهنی دارم گلوریا رو شاید دیگ نخوردم فقط دو س ساعت انرژی دارم بعدش اف ...

اصلا واسه کاهش وزن نیاز به قرص نداری 

قراره مسیر رسیدن به وزن دلخواهت لذت بخش باشه نه که خودتو داغون کنی

به جای قرص لاغری یه مکملی چیزی بخور که توی دوران رژیم ویتامین بدنت کم نشه

اگه ام وزنت ۹۷ کیلوعه حدود ۱۸۰۰ کالری باید مصرف کنی

با ۱۰۰۰ کالری اولش شاید خوب وزن کم کنی ولی بعد استپ وزنی میکنی 

و اینکه کالری شماری با سالم خواری جوابه

نه که مثلا ۱۸۰۰ کالری رو با فست فود و اینا پر کنی

من ماهی پنج کیلو راضی ام اگ بشه ماهی پنج کیلو کم کنم از ۹۷میشم۸۲

مطمئن باش میشه

اصلا واسه کاهش وزن نیاز به قرص نداری قراره مسیر رسیدن به وزن دلخواهت لذت بخش باشه نه که خودتو داغون ...

دور فست فود خط کشیدم دور شیرینی ابمیوه های غیر طبیعی و روغن و .... اصلن نمیخورم بیشتر سبزیجات پروتعین 

غذاهای رژیمی بخور مثلا صبحانه ۲ تا تخم مرغ آب پز با گردو و خرما

ناهار مرغ کبابی با کمی برنج و سالاد بدون سس 

شام هم یه نوع سوپ 

میان وعده هم میوه و آجیل خام بخور 

حداقل باید روزی ۱۵۰۰ کالری مصرف کنی و پروتئین مصرفی ات زیاد باشه وگرنه پوستت شل میشه