2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 17105 بازدید | 216 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوری با همسرت رفتار کن که مثل الان بیاد همه چی رو بهت بگه
تو باید پناه شوهرت باشی نه دلیل فرار کردنش
کاری نکن که مخفی کنه ازت
خودت همپا شو تو جواب دادن به دختره
از پدر شوهرت هم همین رو بخواه
امیدوارم زودی مشکلتون حل شه

جوری با همسرت رفتار کن که مثل الان بیاد همه چی رو بهت بگهتو باید پناه شوهرت باشی نه دلیل فرار کردنشک ...

شوهرم از همون دوران دوستی هیچی هیچی رو از من مخفی نمیکنه . اخلاق بدم داره اما هر اشتباهی هم بونه میاد رک و راست بهم میگه . همون اوایل آشناییمون بود گفت ببین من چند تا دوست دختر داشتم فقط هم با یکیشون جدی شدم اونم دوسش داشتم خیانت کرد و و و و اگه بهم نمی‌گفت من هیچوقت هم نمیفهمیدم 

ببین از تغییررفتارش معلومه شوهرت اون دخترو دوست داشته ولی از دستش عصبانیه و شاید متعهد هم باشه.ولی از دستش عصبانیه.دختره هم مثل همه دخترهای هرزه دیگع.این مدل پیام دادنشون رو دیدم و خوب میشناسم.چندش های نجس

اخه یه دختر چقدرررررر میتونه لاشی باشه بدونه طرف متاهله بهش پیام بده یاد گذشته هارو براش زنده کنه

اسی نمیخوام تو دلتو خالی کنما ولی ساعت پیاما یکم عجیب نیست بنظرت؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
شوهرم از همون دوران دوستی هیچی هیچی رو از من مخفی نمیکنه . اخلاق بدم داره اما هر اشتباهی هم بونه میا ...

بنظرم ناراحتی شوهرت از سر اینه ک چرا اصلا با همچین آشغالی بوده و بهم ریخته

منم ی مدت با یه سری رفیق بودم و خیلی بهم بد کردن، بدی نبود ک در حقم نکنن. خیلی ضرر کردم. 

بعد یکسال زنگم زدن و میگفتن خوبی چه خبر؟ بیا دوباره در ارتباط باشیم و.. 

منم زدم تو ذوقشون و خیلی خشک جواب دادم و کلا مکالمه به دو دقیقه نکشید قطع کردن.

بعدش تا دو روز اعصابم خورد بود از لحاظ روانی برگشته بودم تو اون. زمانی ک اونا اذیتم میکردن و دوباره حالم بد میشد و هی حرفاشون میومد تو ذهنم، تو ذهنم جوابشونو میدادم باهاشون بحث میکردم. واقعا تو ذهنم بهشون فحش میدادم، هی میخواستم زنگ بزنم یا پیام بدم فحش کششون کنم ولی جلو خودم میگرفتم. 

یکم طول کشید تا بالاخره دوباره خودمو پیدا کردم. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️