2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4426 بازدید | 171 پست

شاید  شما  دنبال  کار باشید  اونم  پنج  تومنی  شما  برو  به اسنپی  ها  بچسب!

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خوب هرچی میگم میگن نه تو نمیفهمی!!یکی میگه خودت دنبال کار منشی گری بودی!درصورتی که نب ...

کاربرا دارن باهات دعوا می‌کنن چون اولین کامنتت یه مقدار توهین آمیز برداشت میشد بعدش هم کوتاه نیومدی. 

برای هیچ کس درست نیست با تحقیر طرف مقابل حرفش رو به کرسی بنشونه. کار بقیه هم که فحاشی می‌کنن جالب نیست.

خیلی از کاربرا اینجا مزیتی دارن که بقیه ندارن. یکی از خانواده ثروتمندیه، یکی خیلی زیباست، یکی تحصیلات بالایی داره و نخبه هست و... 

قرار باشه هرکس که خدا یه نعمتی بهش داده بقیه رو گدا و زشت و احمق خطاب کنه فرهنگ از بین میره. اگه نمی‌تونیم به هم کمک کنیم حداقل دل هم نشکنیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم نگران نباش ذات ادم مهمه اتفاقا منم یک بار اسنپ موتور گرفتم هیچ تماسی باهم نداشتیم بیشتر اسن ...

اسنپیه من  کیفمو گذاشتم بینمون یعنی پشت کمرش و جلوی خودم 

بعد گفت اگر خواستی بیوفتی ام از شونه ام بگیر کاپشنم پوشیده بود ک خب قاعدتا هیچ تماسی نداشتیم تازه کلی ام خوش گذشت موتور سواریو خیلی دوست دارم

حالا هروقت شوهرگیرت اومدسعی کن گداگشنه وراننده اسنپو الکی نباشه

نگران  اون باش  حالا  شوهر  کنم  یا  نکنم  مهم  نیست  چون  محتاج   نیستم  کسی  تامین  کنه  منو!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خوب هرچی میگم میگن نه تو نمیفهمی!!یکی میگه خودت دنبال کار منشی گری بودی!درصورتی که نب ...

خوب ببین چقدر اوضاع خیطه ک مادرت اصرار ب کار منشی گری داشته اونوقت میگی ۳۰ تومن پولی نیست نهایت ماهی ۱۰ تومن میزاشتن کف دستت ک اونم بعید میدونم

بیخیال بابا الان میگن یا بیشعوری یا میخوای خودتو به مرده بچسبونی مخ بزنی🤐

فکر کردن همه عین خودشونن ی مشت زن ک شهوتشون افسار گسیخته است

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

چقدر حرفاتون زشت و توهین امیزه 

خجالت بکشید خانوما از قیامت بترسین 

یک تعدادی ک خانومایی ک اسنپ میگیرن رو قضاوت کردن 

یک تعدادی توهین به شغل شریف راننده بودن کردن 

به نظرم برید چارتا کتاب بخونین اینقدر بی شعور نباشید

اینم میشه یا باید راننده کوله بذاره پشتش یا خانمه کیفشو بداره وسط😁

خود سفیران موتور رو ترک بند بزرگ زدن که مسافر راحت باشه و به راحتی میشه از دو طرف ترک بند رو گرفت 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کاربرا دارن باهات دعوا می‌کنن چون اولین کامنتت یه مقدار توهین آمیز برداشت میشد بعدش هم کوتاه نیومدی. ...

اینکه  طرف  مباد  میگه  همه  زنا  خرابن!   درسته؟  منم  میگن  اسنپ  مگه  چه  پرستیژی  داره  که  طرف  بخواد  مخ  بزنه؟ از نطر  من  اسنپ  واقعا  نه  پرستیژ  داره  نه  شغله! هنوزم  کوتاه  نمیام!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کردن همه عین خودشونن ی مشت زن ک شهوتشون افسار گسیخته است

به خدا!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا من خودم اسنم موتور گرفتم قبلا نخواستم بحث کنم ولی دو صفحه اول کاملا مستقیما به افرادی ک اسنپ مو ...

اون خانما که مشخص از چه قشری هستن و چه طرز تفکری دارن بحث باهاشون بی فایده هست 

کاربر ارتیس با ۲۹ سال سن چرا مثله ده دوازده ساله ها حرف می نی خدای من شاهده دختر من ۱۳ سالشه هیچ‌وقت هیچ‌وقت به خودش اجازه نمیده در مورد هیچ‌شغلی این طوری حرف بزنه 

فکر میکنم یکم رو خودت کار کن زشت حرف زدنت توهین به شغل و ادما 

تربیتت در حد صفره 

بخوای ازدواج کنی عمرا به چند ماه بکشه ازدواجت یا خیلی عقده داری و تو نداری بزذگ شدی یا از اون تازه به دوران رسیده هایی 

به هر حال کتاب بی شعوری رو بهت پیشنهاد میدم حتما بخونی