2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 171 پست
ببین گلم ماداریم درباره همسراستارتر نظرمیدیمبه علاوه خیلی ازافرادداخل تاپیک هم یاهمسرشون یاپدرشون را ...

شاید  اره  معلومه  که  اخلاق  مهمه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من که زندگیم ازهم پاشید دیگه تموم شدم یه ساله مرده متحرکم...خودمم اصلا به هیچ مردی نگاه نمیکنم اما ه ...

کلا  زمانه  بد شده من  به  هیچ  مردی  اطمینان  ندارم  کات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم ماداریم درباره همسراستارتر نظرمیدیمبه علاوه خیلی ازافرادداخل تاپیک هم یاهمسرشون یاپدرشون را ...

پس  خدا  لعنتشون  کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار عار نیست

بله  که  عار  نیست  ولی  رفتار  بعضی  همسران  اسنپی  هم  خوب  نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب هرچی میگم میگن نه تو نمیفهمی!!یکی میگه خودت دنبال کار منشی گری بودی!درصورتی که نب ...

متاسفانه اوضاع خیلی بدتر از این حرفاس 

شوهرم میگه  یارو مرتیکه متاهلو بچه دار با اینکه پولدار نیست خودش تعریف کرده گفته ک بعضی خانمای هرزه بهش پول میدن و میگن بیا خونمون این مرتیکه هم میره هر دفعه ۲ تومن ،۵ تومن ب مرده  میدن زنای هرزه 

الان برعکس شده همه چی دیگه 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

متاسفانه اوضاع خیلی بدتر از این حرفاس شوهرم میگه یارو مرتیکه متاهلو بچه دار با اینکه پولدار نیست خو ...

عجب  خاک  بر سرشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40