2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4380 بازدید | 171 پست
خوب هرچی میگم میگن نه تو نمیفهمی!!یکی میگه خودت دنبال کار منشی گری بودی!درصورتی که نب ...

با این حرفه ن اثبات میکمی پولداری ن اثبات میکنی با هر کسی میری تو رابطه فقط و فقط اثبات میکنی بیشعوری..

موتورشون ۱۵۰ هست و ترک بند دارن وسط هم کیف میذارم که اگر ترمز هم کردن برخوردی پیش نیاد خودشون هم مقی ...

اینم میشه یا باید راننده کوله بذاره پشتش یا خانمه کیفشو بداره وسط😁

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهرانیم ولی چه ربطی به اضطرار داره؟ کار باید کنسل بشه نه اینجوری کنه ادم

خانم‌ها هم بالاخره کار می‌کنن، قرار کاری دارن، کادر درمان ممکنه فوریت براش پیش بیاد بخواد فورا خودشو برسونه؛ کنسل کنه چون ترافیکه؟ حرفهایی میزنید بخدا!!!! 

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))
بحث فقرنیست توداری توهین می‌کنی بشدت داری تحقیر می‌کنی خوبه بقیه ضعفاتوبزنن توسرت هرچند راننده اسنپ ...

اینکه  بخوام  توهین  کنم  یا نکنم  به خودم  مربوطه  و مربوط  به  زنای  متوهمی  هست  که  فکر  میکنن  همه  دنبال  شوهرشون بازم  مجوز  توهین  به تو رو  نمیده!

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

نه عزیزم نگران نباش 

ذات ادم مهمه 

اتفاقا منم یک بار اسنپ موتور گرفتم 

هیچ تماسی باهم نداشتیم 

بیشتر اسنپای موتور مثلا باکس و ایناست  ک میدن تحویل بدن نامه و اینا مگر در شرایط اضطراري  ک خب ادم خیلی دیرش شده باشه

چی میگی شما سوار موتور مرد غریبه میشی بهت برخورده مگه من چه گفتم چه رویی دارن بشینن ترک‌موتور مردغر ...

من میشینم شما چرا میسوزی؟گاهی لازمه بااینهمه ترافیک 

شما پادشاهیتو بکن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
با این حرفه ن اثبات میکمی پولداری ن اثبات میکنی با هر کسی میری تو رابطه فقط و فقط اثبات میکنی بیشعور ...

اونش  به  خودم  مربوطه!!! من  هیچ  جا  ادعای  پولداری  نکردم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من میشینم شما چرا میسوزی؟گاهی لازمه بااینهمه ترافیک شما پادشاهیتو بکن

بیخیال بابا  الان  میگن  یا بیشعوری  یا  میخوای  خودتو  به  مرده  بچسبونی  مخ بزنی🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم میشه یا باید راننده کوله بذاره پشتش یا خانمه کیفشو بداره وسط😁

ولی من که نمیتونم

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .