2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 171 پست
تا چند وقت دیگه فک کنم خانم ها راننده اسنپ موتوری بشنو آقایون سوار کنناون وقت دیگه آقایون خیییلی لذت ...

الان یکی میاد میگه نه زنم لذت میبره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیتر بیت

خوب  چیه  پرستیژ اجتماعی  داره؟ کلا چون  آدمی  نیستم   برم  تو  نخ کسی  برام  قفله🤐🤐🤐

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
احتمالا تهرانی نیستی...البته منم هیچوقت سوار موتور نشدم ولی بعضی ساعتا ترافیک خیلی بده و بعضیا مجبور ...

تهرانیم ولی چه ربطی به اضطرار داره؟ کار باید کنسل بشه نه اینجوری کنه ادم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره متاسفانه بیکارن با هوس و شهوت افسار گسیخته

من  که  خودم  اینطوری   نیستم! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تا وقتی امثال شماها یاد نگرفتین شوهراتون فقط واسه خودتون جذابن همینه!! کسی به آدم گدا گشنه ...

ببین شاید محتوای حرفت درست باشه و کسی با دید جنسی به راننده اسنپش نگاه نکنه 

اما اینم در نظر بگیر که داری تو روی استارتر به شوهرش میگی گدا گشنه و با لحن تحقیر آمیزی صحبت می‌کنی 

خدا قهرش میگیره با حرفامون دل بشکنیم

عمق فاجعه رو میشه تو همین تاپیک دید، متاسفم برای بعضی از کاربران 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مثلا میخوای چی ثابت کنی از تاپیکای من؟جایی از فقر و نداری تاپیک زدم ؟

بحث فقرنیست توداری توهین می‌کنی بشدت داری تحقیر می‌کنی خوبه بقیه ضعفاتوبزنن توسرت هرچند راننده اسنپ خیلی شرفداره که توسرماوگرماکارمیکنه

من تو تهران به دنیا اومدم تو تهرانم بزرگ شدم تو جایی که من زندگی کردم هیچگونه بی بندوباری نبوده بی ح ...

گلم تهران شهر بزرگی هست طبیعی بی بندو باری تقریبا والا که دروغ نمی گم پسر من  تهران خدمت سربازی هست باور می کتی سر چهاراه شلوغ اونم سمت شمال شهر کشیدنش کنار چاقو گذاشتن بیخ گلوش سوار موتور کردن ببرنش ،تو راه با باتونی که تو دستش بوده انقدر تو هوا چرخونده بود و به مردتیکه زده دوربین ها دوربین های راهنمایی و رانندگی که محل خدمتش هست دیدن به فریادش رسیدن والا که معلوم نبود چه قصد ونیتی داشتی چرا می خواستن یک پسر سرباز رو به دزدن 🙄

ببین شاید محتوای حرفت درست باشه و کسی با دید جنسی به راننده اسنپش نگاه نکنه اما اینم در نظر بگیر که ...

خوب  هرچی  میگم   میگن  نه  تو  نمیفهمی!!یکی  میگه  خودت  دنبال  کار  منشی  گری بودی!درصورتی  که  نبودم  اصرار   مامانم  بود!!! بعد  برفرض  زن    ناجور  مگه  نباید  بره  سراغ یه  مورد  پولدار  نه  آدم  الکی  که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خانومایی که همش میخوان بگن خانوما مقصرن و همه دنبال زدن مخ شوهرشون هستن بیزارم ای ...

استارتر کس خاصی و خطاب ندادن 

و حیا و عفت و دینش میگه که مرزی وجود داره بین زن و مرد نامحرم 

ایشون چارچوب و مرزها رو توی جامعه ای که همه جور آدمی توش هست میخوان حفظ کنن چه برا خودشون چه برا خانوادشون 

شیطان بین همه آدمها میگرده و از هیچ کس هیچ چیزی بعید نیست چه زن و چه مرد چه کسی که سروگوشش بجنبه و چه کسی که زاهد باشه

و اینکه مواظب باشیم ما به عنوان کامنت تو فضای مجازی یه دفعه خدای نکرده با حرفمون دلی نشکنیم که اگر شکست دیگه در دسترس نیست بتونیم جبران کنیم 

فضای مجازی خیلی میتونه بیشتر تو زندگی این دنیا و اون دنیا برامون سختی بیاره مواظب حرف زدنمون باشیم  

واقعا متاسفم برای شعور وفرهنگ بعضیا که توهین کردن این همه ادم دارن خرجشون از راه موتور درمیارن حالا بخشید همه مثل شما دکتر و مهندس نشدن کارکردن عار نیست ولی بی عقلی و بی فرهنگی عیب بزرگی