2777
2789

ایشون تجربه شون خوب بوده  و میدونستن باید چه جوری دل مردها رو به دست آورد ،خودتون می گید با همه بوده پس کلی تجربه نداره نه مثل ما که با شوهرمون مثل همکلاسی های مدرسه برخورد می کردیم اولش هیچی بلد نبودیم 😂مهم اینه که پیش خدا آدم رو سفید شه‌ شک نکن هر کی هر چی خدا بهش میده در حد لیاقتش هست  و اگه نباشه دنیای دیگه عذابش پس میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم میگن.... شانس دارنجای خالی خودتو پر کنین😂😂ولی حالا جدی، از رو ظاهر هیچ وقت قضاوت نکن زندگی ...

از تو باطن هم دیدم زندگیشو تو ناز و نعمت 

منه بدبخت چی همیشه تو حسرت بودم هنوزم هستم

اون قشنگ معلومه از درون آرامش داره من حرص و طمع

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

میدونم برام ضرر داره من صادقانه میگم همیشه ادم حسودی بودم و نمیتونم کنترلش کنممیدونمم که بدیش اول از ...

وقتی تو قفس باشی نمیتونن بهت بگن به اونایی که پرواز میکنن حسادت نکن 

به نظرم کاری کن که از خودت زاضی باشی 

باور کن هیچ شوهری نیست که صد درصد از زندگیت راضیت کنه 

جایگاهت خوب باشع ادمای درست حسابی میان سمتت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

ما یه مورد اینطوری داشتیم تو فامیل آخرش تاوان پس داد و شوهرش به طرز فجیعی فوت کرد 

حالا هم بعد چند سال یه شوهر دیگه کرده از اولی بهتر 😁

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
نه شانس نیستاینجور دخترا تو این تجربه ها قلق مردها رو یاد میگیرنو در کل انرژی زنانه شون هم بالاست

خب ادم بدبختی که نمیخواد زندگی مردهارو بپاشونه یا مثل دوست پسر سابق همین دختره که دلش شکسته نمیخواد دل کسی رو بشکونه چجوری باید قلق پسرا رو بدست بیاره؟

من میگم بخاطر قلق نیست 

پسری که میبینه دختری طرفدار زیاد داره دوست داره خودش برنده این رقابت بشه واسه همینه همه براش بال بال میزنن

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

دنیا از آدم خوب و کم خواه بدش میاد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت