2777
2789
آفرین ب شما خیاطی هم میکنین برای مشتری؟تو خونه میدوزین

زنده باشی 

تا چند سال پیش مزون داشتم ولی بخاطر بچه های شیر به شیر و دیسک گردن فقط برای خودمون خیاطی میکنم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشی تا چند سال پیش مزون داشتم ولی بخاطر بچه های شیر به شیر و دیسک گردن فقط برای خودمون خیاطی م ...

مایشالا به شما خیلی شیرینه خیاطی من حفظ قرآن میرم صفحه۶هستیم

بنظرتون میشه در کنارش خیاطی یاد بگیرم 

تا پایین تنه رفتم بالا تنه هم یدونه پیرهن یاد گرفتم بعدش دیگه بچه دارشدم نرفتم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من دیوانه وار  یه پسره رو دوست داشتم 

( پسره با من خییلی شوخی میکرد و نگاه میکرد منو ) 

منم با کاراش ، عاشقش شدم 

پسره ازدواج کرد 

الان دوباره میخواست باهام یه بار شوخی کنه ، اصلا دیگه نخندیدم 

چون متاهله ...

با اینکه زملن مجردیش ، میمردم واسش 

همه چیز ذات ادماست 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
مایشالا به شما خیلی شیرینه خیاطی من حفظ قرآن میرم صفحه۶هستیمبنظرتون میشه در کنارش خیاطی یاد بگیرم تا ...

موفق باشی عزیزم ، ماشاءالله به جانت

چرا نشه عزیزم شما دوسداشتی بیا کانال من کلیپ ها رو گذاشتم هروقت تونستی استفاده کن 

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

خیلی وقتا باید بخاطر بچه طلاق گرفت اتفاقا بیشتر بهش فکر کن وقت کردی مصاحبه ضیا با بیتا حسینی رو ببین

روانشناسان دارن براخودشون مشتری جور میکنن 

هر زنی باید طبق شرایط روحی و جسمی و اجتماعی خودش تصمیم بگیره که چه سبکی برا زندگیش دراین شرایط انتخاب کنه 

مشاور بدون شناخت واقعی در مدت چند جلسه نسخه میپیچه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
موفق باشی عزیزم ، ماشاءالله به جانتچرا نشه عزیزم شما دوسداشتی بیا کانال من کلیپ ها رو گذاشتم هروقت ت ...

مممنونم انشاالله وقت کنم میام نمازقضا هم زیاد دارم خدا کمک کنه به همه انشاالله

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

خانمهایی که خیانت میبینین اگه مچ شوهرتون با یه هرزه رو گرفتین با موهاش هرزه لختو بکشید تو خیابون و ابرو ریزی هر دوشون کنین زرنگ بزنن پلیس ببرتشون 

اگر تونستین تمام خشمتون رو جمع کنید با چاقو تو صورت هر دو شون به خصوص زن هرزه خط و زخم بزرگ بندازین تا برای همیشه مهر هرزگی داشته باشن و کسی نیاد طرفشون 

آخه چرا خود زنی میکنید جون و آبروی هر دوشون رو ببرید 

مممنونم انشاالله وقت کنم میام نمازقضا هم زیاد دارم خدا کمک کنه به همه انشاالله

ان شاءالله عزیزم التماس دعا

قربونت برمخوشحالم کردیمعیارهای محکمتری داشتی؟ مشاور رفتی؟ببخشید می پرسم که دوست داری جواب بده ازطریق ...

زنده باشی عزیزم ❤️

فامیل بودیم ولی با وجود اینکه در موردش همه چی رو میدونستم یه چند ماهی بدون محرم شدن باهاش بیرون رفتم تا کامل ازش مطمئن نشدم بهش جواب ندادم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار