2777
2789
عنوان

بزرگترین حُسن ازدواج سنتی

979 بازدید | 69 پست

شاید بزرگترین مزیت و حُسنی که ازدواج سنتی برا من داشت رفتار مادرشوهرم و خواهرشوهرمه 

دلم برا جاریم میسوزه 

بعضی موقع ها من به جای اون ناراحت میشم 

خیلی هم تلاش میکنه بنده خدا ولی نمیدونم چرا دلشون باهاش صاف نمیشه 

تو پرانتز بگم من رو خواهر شوهرم دید و واسطه ازدواجمون شد و خیلی هم لطف کردن در حقمون بندگان خدا ،همین همراهی و حمایت اونها هم باعث حمایت بیشتر همسرم از من شده 

ولی ازدواج جاریم با ما فرق داشت 

تو جمع من یه حس عذاب وجدان بدی بهم دست میده 

حقش نیست بنظرم انقدر فرق بذارن 

احساس میکنم همسرش هم دیگه مثل اوایل همراهش نیست و حمایتش نمیکنه و در مقابل خانواده اش سکوت میکنه ...

الان وظیفه ی من چیه ؟

آیا باید وارد عمل بشم و بهشون بگم ؟ 

میدونید همه جا غیر ایران به شدت مقیدن رو رضایت تک تک خانواده تو ازدواج من که تو سایتشون هستم میدونم یعنی کسی هیت میگیره که بگه خودم شخصا میخوام فقط انتخاب کنم به خانواده مربوط نیست یعنی من فکر نمیکردم اروپاییا و امریکاییا هم آنقدر روی رضایت خانواده در ازدواج مقید باشن ولی دیدم نه واقعا مهمه براشون با اینکه روابطشان باهم کمتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا دخالت نکن 

شما مسئول رفتار بقیه نی 

نه سرپرستشون هستی که تعیین کنی،یا پیشنهاد کنی،چه جور رفتار کنن و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

خونواده همسرت آدمای جالبی نیستن و کاریش نمیشه کرد،شمام دخالت نکن

وگرنه با کسی که پسر یا برادرشون دوستش داره اینجوری رفتار نمیکردن

من خودم ازدواجم مدرن بود و انتخاب همسرم بودم،ولی پدرش همیشه میگه تو مثل دختر سوم مایی.هیچ وقتم باهام مشکلی نداشتن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

کلا ۹۹ درصد خانواده ها

به عروسی که دوست دختر پسرشون بوده

به چشم حقارت نگاه می کنن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

وظیفه شما هیچی نیست دخالت نکن خودتو وارد چالش نکن پناه اونم به خدا

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ربطی به ازدواج سنتی و غیرسنتی نداره 

خانواده ای که با اصالت باشن همییشه به عروسشون احترام میذارن و تبعیض قائل نمیشن 

من دوتازندایی دارم اولی سنتی ازدواج کرده 

دومی مدرن و سر ازدواجشون مادربزرگم انقدررر مخالف بود و گریه میکرد که خدامیدونه 

ولی از بعد عقد تا الان که ده ساله عروس مادربزرگمه هم مامان بزرگم و هم بقیه احترامشو دارن با اینکه به لحاظ تحصیلی واصالت و... از ما خیلی پایینتره

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

کلا ۹۹ درصد خانواده هابه عروسی که دوست دختر پسرشون بودهبه چشم حقارت نگاه می کنن

دقیقا فکر می‌کنند دختره تو جوب زندگی می‌کرده که پسر شاهزادش رفته با بنز و بوگاتی آوردتش تو بهشت😂😂😂

دقیقا ما هم همینجوری ایم

منو خودشون انتخاب کردن

زن داداش نامزدمو داداشش 

الان میگه هر روز جنگ و دعواشونه

مامانمم بهش میگه چرا نزاشتی خودم یکیو برات پیدا کنم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

‌ل کن حالا تو ام خراب میشی جلوشون

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ربطی به ازدواج سنتی و غیرسنتی نداره خانواده ای که با اصالت باشن همییشه به عروسشون احترام میذارن و تب ...

ربطی نداره عروسی مه فتنه باشه دودمان کل خانواده رو به باد میده چه احترامش داشته باشن جه نداشته باشن قطعا دخالت خانواده و انتخاب خانواده باید حتما و حتما و حتما باشه