2777
2789
عنوان

بزرگترین حُسن ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 69 پست
دقیقا همینطوره ازدواج سنتی هم انتخاب خانوادسست هم انتخاب عروس و داماد خوب اون دخترو پسر اکر همون جلس ...

بله درسته ،منم خودم بشخصه طرفدار ازدواج سنتی بودم از اول 

چون احساس میگم تو ازدواج سنتی آدم با عقلش انتخاب میکنه قبل اینکه دل بیاد وسط و باعث بشه خیلی چیزا رو نبینیم 

اطرافیانمون هم همینطور ازدواج کردن اکثرا

خداروشکر ازدواج های خوبی هم داشتن 

ولی خب از این ناراحتم که این بنده خدا واقعا داره بهش ظلم میشه 

به هرحال الان عروسشونه 

این تبعیض ها و یه سری طعنه ها بنظرم حقش نیست 

بعد اون اوایل هم ناراضی به نظر نمیومدن‌ به اون صورت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته ،منم خودم بشخصه طرفدار ازدواج سنتی بودم از اول چون احساس میگم تو ازدواج سنتی آدم با عقلش ا ...

عزیز دل من شخصا احدی رو قضاوت نمیکنم مثلا دی م تو یوتویوب حالا واقعی یا ساختگی مادرشوهر اومده  برای غذا تیکه نینداخت اتفاقا غذا مجلسی و خوب بود من با اینکه ممکنه فیلم بوده باشه ناراحت شدم عروس مشخص بود دختر خوبیه برعکسشم دیدم خانواده شوهر احترام عروسو دارن عروس اذیتشون میکنه هرچیزی باید دوطرفه باشه

معمولا فک میکنن ک دختره پسرشون رو گول زده هرچقدر ک پسرشون داغون هم باشه بازم فک میکنن چون دوست بودن ...

چ قضاوت بدی...

بنظرم تنها راهش اینه که پسرشون باهاشون صحبت کنه و بهشون اطمینان بده که اینطور نیست 

کلا ازدواج سنتی احتمال موفقیتش خیلی زیاده من همیشه میگم شما بین انتخابهای متعدد بهترینو انتخاب میکنی اما توی دوستی شما ببین آمار طلاقشون دوسوم شده این آمار رسمیه ها که دادن دوسومشون طلاق بوده یعنی فاجعه 

وظیفه شما اینه که بشینید سرجاتون و زندگیتونو بکنید و دخالت نکنید  زمانی ک دور دور اون بشه اولین کسی رو ک دهنشو سرویس میکنه خود شمایی پس دلسوزی نکن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
عزیز دل اون اروپاییش اون امریکاییش روابطشان اصلا مثل ما نیست اما تو سایت نیاد میگه من کسی رو دوست دا ...

بله درسته ،من حقیقتش اینه که با شما هم نظرم و بنا به همین دلایل و یه سری دلایل دیگه کلا از اول انتخابم ازدواج سنتی بوده 

اکثر اطرافیانم هم همینطور ازدواج کردن 

ولی الان مخصوصا این اواخر احساس میکنم دیگه داره در حق این بنده خدا ظلم میشه 

چون دیگه به اون صورت همسرش هم حمایتش نمیکنه 

نمیدونم والا 

گاهی احساس میکنم از لج اون بیش از حد با من صمیمی میشن 

بخاطر همین میگم اون لحظه نمیدونم چیکار کنم 

آیا شرعا وظیفه ای گردن من نیست ؟

کلا ازدواج سنتی احتمال موفقیتش خیلی زیاده من همیشه میگم شما بین انتخابهای متعدد بهترینو انتخاب میکنی ...

بله خیلی منم ازدواجم سنتی بود

۲ساله جداشدم😂😂😂😂

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
اره خیلی تاثیر داره، فقط خانواده شوهرن با فرق گذاشتنشون دوتا جاری رو دشمن میکنن.مثلا مادر شوهر من تو ...

عزیزم😍

چقدر قشنگ 

خداروشکر 

خدا حفظشون کنه براتون 

آره واقعا متاسفانه هر چقدر هم دو تا جاری سعی کنن رابطه ی سالمی داشته باشن با یه رفتار اشتباهِ مادرشوهر، دلاشون‌ چرکین میشه از هم ...

بله خیلی منم ازدواجم سنتی بود۲ساله جداشدم😂😂😂😂

سنتی داریم تا سنتی من دیدم اینجا فوری رفتن عقد کردن نه مشاوره نه آشنایی نه تحقیق نه هیچی فقط طرف یا اجبارشده یا خودش گفته فقط میخواستم ازدواج کنم حداقل ازدواجهای سنتی که‌من دیدم کلی تحقیق کلی مشاوره کلی رفت و آمد منظورم این نوع ازدواجهاست اون ازدواج سنتی هم مه به تفاوت فرهنگی و مسائل دیگه توجه نشه بله احتمال شکست داره

وظیفه شما اینه که بشینید سرجاتون و زندگیتونو بکنید و دخالت نکنید زمانی ک دور دور اون بشه اولین کسی ...

ممنونم از این همه قاطعیت 😅

اینم واقعا هستا 

ولی خب تو اون موقعیت دلم میخواد یه کاری براش بکنم 

احساس میکنم خیلی در حقش ظلم میشه 

میگم‌ نکنه با سکوتم تو اون ظلم شریک باشم یه جای دیگه جوابشو بگیرم:/

چیزی که من دارم کلی تجربه پشتش نه صرف اینکه روی عقیده شخصی خودم حرفی بزنم. دوستی که باب شده و من شدیدا مخالفم این روابطم به هزار و یک دلیل اصل بحث‌مذهبیش کار ندارم اسیبهای جدی که ایجاد میکنه. تنوع طلبی که خصوصا برای مردها بعد از ازدواج ایجاد میکنه و احتمال افزایش خیانتو زیاد میکنه یکیش همین تجربه روابط متعدد قبل ازدواجه. شما ببین آمار خیانت تو کدوم مردا بیشتره کسایی که قبلا روابط متعدد رو تجربه کردن یا کسانی که تا قبل ازدواج اهل رابطه نبودن برید آمار رسمیش هست.خصوصا سن۳۵ تا ۴۵ این آمار خیلی بیشتره

خیر ایشون مثال زدن. منم مثال زدم اینجا کم‌ندیدم عروسهایی که باعث‌طلاق چند نفر تو خانواده شدن اونم عر ...

من بخاطر اعتقادات مذهبیم هیچ وقت با پسری دوست نشدم و نمیشم 

ولی اینکه شما تو نی نی سایت دیدین یسری عروس باعث طلاق چند خانواده شدن دلیل نمیشه که جز رو به کل تعمیم بدیم و بگیم همه دخترایی که عاشقانه ازدواج میکنن باعث فتنه میشن خیلیاشون دخترای آروم و سر به زیری هستن و قطعا قبلش خانواده پسر درباره خانواده دختره تحقیق میکنن .

الان عروس خاله ام که قبلا با پسرخاله ام دوست بوده انقدر نجیبه کل خانواده دوسش دارن 

برعکسشم هست خیلیا سنتی ازدواج میکنن و بعدا تو خانواده شوهر چنان فتنه برپا میکنن که خدا میدونه 

نمونه اش زن عموی خودم که همسر یه شهید به عموم معرفیش کرد وسنتی ازدواج کردن 

مدت کوتاهی بعد ازدواج چنان فتنه راه انداخت و همه خانواده هارو به جون هم انداخت که خدا میدونه 

بعدم من در آینده اگه پسر دار بشم و پسرم عاشق بشه خودم کاری که مامان بزرگم و خاله ام کردن رو در پیش میگیرم و به انتخاب پسرم احترام میذارم چون پسرم قراره باهش زندگی کنه نه من .

در صورتی مخالفت میکنم که خانواده دختره مشکلاتی داشته باشن که قابل چشم پوشی نباشه مثلا درآمدشون حرام باشه یا دختره نجیب و اصیل نباشه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌