2777
2789
چقد بده بی تجربه باشی بیای نظر و حرفی بزنی ک واقعاااا قابل قبول نیست این حرف و فقط کسانی ک دنبال ماس ...

حرفت و اصلن قبول ندارم زن باید همچین بلد باشه افسار مرد و بگیره ک حتی بدون اجازه اون هم اب نخوره چ برسه بره با یکی دیگ خیانت کنه اگ بلد باشین چجوری میشه مردا رو کنترل کرد این اتفاق ها هم نمیافته همه مردا مث همن میشه کنترلشون کرد همشون ی نقطه ضعفی دارن فق کافیه اون و پیدا کنی دیگ تمومه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفت و اصلن قبول ندارم زن باید همچین بلد باشه افسار مرد و بگیره ک حتی بدون اجازه اون هم اب نخوره چ ب ...

منم حرفتو قبول ندارم مردی که بخواد زنشو بپیچونه اصلاااا رام نمیشه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

خیانت هیچ توجیهی نداره .برمیگرده به ذات کثیف و خراب و مریض طرف .اینجوری باشه یکی پارتنرش  مریض بشه باید بره هر غلطی بکنه که.اول جدا بشه بعد هر گهی خواس بخوره

کاربر آقا

خیانت هیچ توجیهی نداره .برمیگرده به ذات کثیف و خراب و مریض طرف .اینجوری باشه یکی پارتنرش مریض بشه ب ...

افرین منم همینو میگم درود به شرفت 

مردا هم همچین بی عیب نیستن یکی ظاهرش خوب نیس یکی پول نداره یکی معتاده یکی رفیق بازه پس زن بره خیانت کنه ؟؟؟

ازدواج یعنی چشاتو رو همه ببندی اگه نمیتونی نباید ازدواح کنی

منم حرفتو قبول ندارم مردی که بخواد زنشو بپیچونه اصلاااا رام نمیشه

چراا راهشو بلد شی همچین راحت میتونی کنترلش کنی ک نگو شاید باورت نشه ولی میشه همه مردا رو کنترل کرد ب شرطی ک دیگ دیر نشده باشه الان شوهر ط دیگ دیر شده

حرفت و اصلن قبول ندارم زن باید همچین بلد باشه افسار مرد و بگیره ک حتی بدون اجازه اون هم اب نخوره چ ب ...

مگ مرد اسب هست یا خر  ک رکابش تو دست ی خانم بمونه؟؟؟؟

ذات کثیف و خراب درست نمیشه 

حالا بیایم من و شما بگیم نه مقصر خانم ها هستن  مردها فرشته اند  اصل داستان عوض نمیشه 

آدمای بد و داغون همه جا هستن مث ویروس پرشده شهر 

هیچکس هم مصبب  این گناه نیست مگ خانواده ای ک بزرگش کردن 

چراا راهشو بلد شی همچین راحت میتونی کنترلش کنی ک نگو شاید باورت نشه ولی میشه همه مردا رو کنترل کرد ب ...

نه از روز اول اولویتش رفیقاش بودن و کثافت کاری هاش

الانم بره گم شه سمت همونا 

منم دیگه دیر شده دیگه نمیخوامش