یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اختلال شخصیت که میگید دو قطبی؟؟؟چرا اختلال داره و چطور درمان میشه؟!
اختلال شخصیت فقط دو قطبی بودن نیست، کسی که شخصیت رشد یافته و با شعور و فهمی نداره رفتارهاش دیگران را ناراحت می کنه و ازش ناراحت می شن و بدشون میاد ازش، مثلا آدم فضول، فحاش، پرخاشگر، شکاک، مداخله گر، ستیزه جو، مغرور و خود شیفته، حاضر جواب و قد و قلدر و دریده و...... هزار تا رفتار ناشی از بی شخصیتی یا اختلال شحصیت داریم، کسی که شخصیت رشد یافته و قابل احترام پایدار نداره، این آدم ها به سختی اصلاح میشن، ده ها جلسه مشاوره باید بگیرند و با مثال های متعدد به کنه رفتارهاشون پی ببرند، یکسری ویدیوها را باید ببینن و..... خلاصه خیلی کار ثشواریه، چون از بچگی به این قالب شخصیتی خو گرفتن، یک معنی دیگه اش اینه که شخصیت طرف تهی از پتانسیل های متواضعانه و درستکارانه است، آدم های گوشت تلخ را حتما دیدید گه هر موضوعی را با پاسخ های منفی و اهانت آمیز جواب میدن، مثلا می پرسید که داشتی میومدی قصابی باز بود، بچای جوابت بر میگرده میگه باشه شما آدم باکلاس، می خوای بگی هر روز گوشت می خوری و جواب هایی از این دست، رفتارهای احمدی نژاد را در نظر بگیرید، به بزرگتر از خودش(هاشمی، خاتم، ناطق، لاریچانی،... اهانت می کرد یا در گفتمانش علنا فحش می داد، آب بریز اونجا که می سوزه و.... این آدم ها اصطلتحا اختلال شخصیت دارند
درک میکنم خیلی سخته ولی سعید بکن بخاطر ارامش خودت چون شرایط طلاقم نداری پیگیرش نباشی رو خودت تمرکز ک ...
سعید بکنه🙃
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
اسی شوهرت چند سالشه؟زود ازدواج کردی؟متاسفانه آدمایی که زود و در سن کم ازدواج میکنن تموم انتخاباشون چشم بسته و از روی احساس نه عقل و منطق و چند ساله بعد پشیمون میشن
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...
😂😂😂😂😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .