2777
2789
اولن ک درست ب حرف ب ط چ ربطی داره ک فحش بخای بدی بعدشم من فق پیشنهاد بهش دادم ک یجای کارش میلنگه اگ ...

کسی که خیانت میکنه بی خانواده و اصل نسبه 

آدم درست با ریشه از این کثافت کاریا نمیکنه مثل آدم میاد دردشون میگه 

این چیزایی که گفتی هم همش بهونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو که گفتی خیانت دلیلش اینه زنا کم میزارن؟؟چرا باید بزنیشون

زنا کم میزارن ولی دلیل نمیشه ک مرد بره خیانت کنه ولی ب ی شرطی ک با زنش در میون بزاره اگ باز زنش بی اهمیت شد و اهمیت نداد اون موقع میتونه اینکارو کنه ولی کلن خیانت خوب نی

تو که گفتی خیانت دلیلش اینه زنا کم میزارن؟؟چرا باید بزنیشون

ببین من کار شوهرت و تاید نمکنم چون کارش درست نبوده میتونست بیاد باهات در مبون براره ک مثلن من اینو میخام یا از این خوشم نمیاد شوهرتم همونجور باید ب ط اهمیت بده تا رابطه پایدار بمونه ن یکطرفه فقط اگ بعدش شوهرت واست سنگ تموم میزاشت و ط بهش اهمیت نمدادی و بهت میگف بازم بی اهمیت میشدی اینکاری ک کرده درست بوده

خیانت جنسی با هرزه های پولی. چشم چرونی همسایهه. رابطه با عروس داییش

ن خدایی اون بدبخت از این کارا نمیکنه فقط نمیزاره دخترایی که تو خیابون نگاش میکنن برم جرشون بدم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

نگاه عزیزم. شوهر منم مثل شوهرت بود. مثل آب خوردن منو طلاق داد ازدواج هم کرد. منم با سه تا بچه.من مخالف طلاق بودم. 

اگر به عقب برگردم 100 درصد سعی میکنم کنکاش نکنم. چون روان برای آدم نمیمونه، از طرفی طرف پررو و گستاختر میشه. 

به عنوان کسی که خرجی میده و پدر بچه هاته کنارش زندگی کن. شاید خیلیا با طلاق راحتن. ولی اگر میبینی نمیتونی طلاق بگیری، چرا زوم کردی روش؟ به بچه هات برس و به فکر خودت باش. به جای اینکه فکر مچ گیری باشی به فکر حال خوب خودت باش، 

هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ...

منم تو‌گوشیش دیدم با دخترا در ارتباطه خیلی سخته خیلی درکت میکنم عزیزم

تهران هستی من تهرانم 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏
ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

چقد بده بی تجربه باشی بیای نظر و حرفی بزنی ک واقعاااا قابل قبول نیست 

این حرف و فقط کسانی ک دنبال ماست مالی و بهانه تراشیدن  هستن قبول دارن که توجیح خطاکاریشون بشه 

معمولا مردهای هرزه فقط از کسانی ک بزرگشون کردن یاد گرفتن این مدلی رفتار کردنو  یام ک ذات و ژن کثافت کاری را ب ارث بردن از نژادشان .

انسان خراب هیچوقت درست نمیشه  هیچکس هم مصبب خطای اونها نیست