2777
2789
مگ مرد اسب هست یا خر ک رکابش تو دست ی خانم بمونه؟؟؟؟ذات کثیف و خراب درست نمیشه حالا بیایم من و شما ...

چم نمدونم والا ب نظر من باد همه ادما رو کشت این دنیا دیگ بدرد نمیخوره چ دختر چ پسر هیچکدومشون دیگ درست نیسن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز کلی به عزیزانی که خیانت دیدن میگم. کاری به اونایی که میخوان طلاق بگیرن ندارم به اونایی که نمی‌خوان طلاق بگیرن. 

اینو بدونید هیچ کس رو نمیشه عوض کرد، تنها کاری که تو این دنیا میتونیم بکنیم عوض کردن دیدگاهمون به خودمون وو زندگی است. پس سعی کن کاری که قبلا کردی و داغون شدی را نکن. مهمتر از همه هیچ وقت شوهرت رو نه از خودت کم و نه بیشتر بدون و عزت نفس خودت و طرف مقابل رو نگه دار. و روی توانایی ها و حال خوش خودت کار کن. حداقلش اینه که خودت رشد میکنی ولی به احتمال زیاد بعد تغییر خودت شوهرت هم تغییر میکنه. یعنی الویت اول رو تغییر خودت قرار بده 

شوهر من طرزفکرش اینه که آدم باید همه راه هارو بره 

میگه من دارم آزادی رو ازش میگیرم و تو قفسش کردم 

واقعا احمقه و خودشو زده به نفهمی هرزس دیگه نمیشه بیشتر ازش توقع داشت

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
شوهر من طرزفکرش اینه که آدم باید همه راه هارو بره میگه من دارم آزادی رو ازش میگیرم و تو قفسش کردم وا ...

خب اشتباهت اینجا بوده ک هم تا ازدواج کردی گذاشتی بچه دار شین وگرنه باید میزاشتی ی چن سالی بگذره بعدش اگ دیدی بدرد هم میخورین بعدش بچه دار میشدین اون بچه های بدبخت چ گناهی دارن

خب اشتباهت اینجا بوده ک هم تا ازدواج کردی گذاشتی بچه دار شین وگرنه باید میزاشتی ی چن سالی بگذره بعدش ...

ناخواسته بود 

قبول دارم اشتباه از منم بوده من پرروش کردم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤