2777
2789
عنوان

برای کسی که پنج ساله دچار نازایی هست چه کار هایی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 58 پست
گفته فعلا نه

اگه دکتر خوبیه بهش اعتماد کن و باهاش برو جلو 

فقط مهمه که کلا استرس رو حذف کنی و غیر از دوران پریودت حتما ورزش و تحرک زیاد داشته باشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم میگه مشکلی ندارین فقط تنبلی دارم که اونم دارو جواب میده ولی نمیدونم چرا نمیشه

عزیزم ۵سال زمان کمی نیست،شاید اسپرم یا تخمک ضعیفی دارین دراین صورت طبیعی باردارشدن مشکله،پیشنهاد من آی وی افه که زودتر مادربشین

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم ؟ یه مدت کاملا از فکر بچه دار شدن بیرون بیا 

خیلی از افرادی که بعد از مدتهای طولانی از درمان خسته شده و دیگه ب این فکرکردن بچه دار نشن طبیعی باردار شدن .استرس خودش یکی از عواملیه که نمیزاره باردار بشی . ورزش کن وزنت رو پایین بیار یه مدت غذاهای سالم بخور.سردیجات پ شیرینجات و سرخکرده ها رو حذف و یا کمتر کن .میوه و سبزیجات بیشتر مصرف کن امیدوارم نتیجه بگیری

عزیزم ۵سال زمان کمی نیست،شاید اسپرم یا تخمک ضعیفی دارین دراین صورت طبیعی باردارشدن مشکله،پیشنهاد من ...

دکترم گفته تا ۴ بار آی یو آی بعد ای وی اف

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

دکترم گفته تا ۴ بار آی یو آی بعد ای وی اف

آهان،انشااله زوردتر بگیره

دور کمرت همیشه شال ببند،استراحت کن،از پله بالاپایین نرو

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه چیزی بهت بگم ؟ یه مدت کاملا از فکر بچه دار شدن بیرون بیا خیلی از افرادی که بعد از مدتهای طولانی ا ...

ممنونم عزیزم چند ماهه شرینیجات رو حذف کردم و فست فود شاید ماهی یکبار و مغذیجات و زیاد کردم پیاز درمانی میکنم و عسل و زل رویال میخورم ولی نمیشه

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

اگه یکم وزن بالا داری یا کلا تپلی رژیم بگیر و قند مصنوعی رو حذف کن( هم خودت هم همسرت) 

قرص و مکمل های تقویتی خودت و همسرت زیر نظر پزشک معتمد استفاده کنید 

آزمایش اسپرم ( یه آزمایش دقیق بدید مثلا برید مراکز ناباروری آزمایش بگیرن ازتون) و عکس رنگی رحم 

ای یو ای چندین بار هم انجام بدی مشکلی نداره بعدش دیگه اگه نشد ای وی اف 

عکس رنگی گرفتی؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

آزمایش همسرتون سالمه؟

همزمان با تقویت خودت

همسرت رو هم تقویت کن

زردک، سیب پخته شده با زعفران و هل، بادام شیرین

جوانه ماش ، مربای به خیلی به باروری کمک میکنن

روزانه ۲۰ دقیقه ورزش هوازی داشته باشید

هفته ای یکبار با روغن گل سرخ از گردن تا پاها رو

ماساژ بدید

برای تنبلی تخمدان همین راهکارها عالی جواب میده

به علاوه اینکه هرطور شده استرسو از خودت دور کن

یه فعالیت هنری که علاقمند هستی شروع کن

که ذهنت درگیر بشه بهش فکر نکنی🌱