2777
2789

رلم چند هفته بود کلا درستو حسابی باهام حرف نمیزد اخرش گفت میام توضیح میدم دلیل رفتارمو و اصلا ربطی ب رابطه ما نداره خیالت راحت که من عاشقتم،این وسط من عصبی شده بودم کلا زدم از همه جا بلاکش کردم وقتی این پیامو داد رفتم آنبلاک کردم از اینستا درخواست دادم ولی اون منو فالو نکرد، حدود چند روز بعد پیام دادم گفت انقدر‌پیام دادی منو دیوانم کردی دیگه کلا بیخیال شدم،۴ روز بعدش دیدم منو از اینستا آنفالو کرده منم زدم دوباره زدم بلاکش کردم چت هارو اینارو دوطرفه پاک کردم...

نمیدونم چرا حس میکنم من کاری کردم که بره میگم شاید همین زیادی پیام دادنم اذیتش کرده

حالم خیلی بده همش خودمو مقصر میدونم درحالی که میدونم اگه میخواست میتونست پیام بده زنگ بزنه ولی انگار از خداش بوده بدون‌هیچ حرفی برم از زندگیش

اخرین چتمونم تو تایپک های قبلیم هست اصلا فکرشو نمیکردم تموم‌ بشه چون حرفاش انگاری عادی بود.

نه دنبال بهانه بوده. اشتباه کردی همون دفعه اول پشت هم پیام دادی و پیگیرش بودی. الان هم دیگه هیچ حرکتی نکن. حتی بلاک و... پیام اگر داد یک روزی حتی ازش نپرس کحا بودی و چی شد و گله نکن. انگار وجود نداشته. کاملا بی تفاوت. نیومد هم به سلامت. این همه پسر. فدای سرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دنبال بهانه بوده. اشتباه کردی همون دفعه اول پشت هم پیام دادی و پیگیرش بودی. الان هم دیگه هیچ حرکت ...

کلا دیگه غیر ممکنه بیاد هم‌باهاش حرف بزنم تموم شده واسم فقط یه حسی دارم‌که میگم شاید مشکل از من بوده🤦🏼‍♀️