2777
2789
۲سال پیش بارداری خارج رحمی داشتم...چون تعطیلات عید بود دیر فهمیدیم و وقتی دکتر فهمید گفت مستقیم برو ...

وای یاد همسر خودم میفتم ک سر بچه اولم ک پشت در زایمان بودن پنج ساعت تمام اینقد اشک ریخت ک مامانم داشت ارومش میکرد الهی بگردم صحبت از عشق ک میشه یه مرد هم میتونه عینه یه بچه اشکش بی اراده سرازیر بشه 

ارزش این عشق خیلی بالاس خوشبحالمون ک تجربش کردیم .همیشه بابت همین خداروشاکرم ک دروسته ک خیلی چیزا نبوده اما یه چیزی بوده که 

غمه بقیهارو از دلمون دراورده 😍😍😍😊😊😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یاد همسر خودم میفتم ک سر بچه اولم ک پشت در زایمان بودن پنج ساعت تمام اینقد اشک ریخت ک مامانم داش ...

اره واقعا همین عشقا واسه ادم یه دنیا ارزش داره...خدا حفظ کنه هم همسرتونو براتون هم نی نی تونو🌸🩷

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
شغلش چیه تلاششو میکنه؟

دقیقا اطرافیانمم همیشه بهم میگن ک همسرت تمامه تلاششو نمیکنه شل میگیره و تقصیر کارم منو میدونن میگن تو نقطه ضعفشی .

وقتی میدونی پس تو باید ازش بخای وقتی تو ن بیرون میری نه بازار میری نه ازش درخاست خرید خونه میکنی ن  اصلا ازش چیزی میخای .همینجوری عادتش میدی بهم میگن تو داری مث همخونها رفتار میکنی .درصورتی ک هشت ساله شده .میگن که نداری هم واسه خودش تعریفی داره جوری ک تو داری زندگی میکنی اصلا انگار هیچ نسبتی بینتون نیس و تلاش فقد از سمت توعه

والله ما تو شمال زندگی میکنیم و اینجا شیش ماهه سالو اکثرا میرن ماهیگیری و شیش ساله دیگرو هم شوهرم شغله ازاد داره ک واقعا حقوقش ب زندگی و دوتا بچه نمیرسه حتی هزینه  زایمانم و خرج هر نه ماهش نتونسیم بدیم و گردن خانوادم بود و بعد از اون هم خوراک بچم بخاطر شرایط بد کار تو محل ما دیگ مجبور شدیم بعد هشت سال یه فکر اساسی کنیم و کلا از این شهر بریم بلکه فرجی بشه .

به نظرم خودتم مقصری

همون دیگ .

خودمم تازه متوجه شدم اینکه دوسش دارم دلیل نمیشه ک شل بگیرم الان چندماهیه دست بکار شدم یخورده سخت گرفتم و البته خودمم دست بکار شدم ک پا ب پاش کار کنم .و امید دارم ک دروست میشه .

اینقد دوستش دارم ک بخدا تا یه لبخند میزنه و اون چاله لپشو میبینم دلم غش میره🤣

بله

پس چرا لاغر نمیشم 😔

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

سلام ،چجوری کالری شماری کنیم

سلام عزیزم

برنامه داره ، مثل کلم پیچ و مانکن و‌‌...

شما مثلا کلم پیچ رو داخل مایکت یا بازار دانلود کن‌ بعد قد و وزن و سنتو میزنی بعد میزنی میخوای کم کنی یا چاق شی یا همون جوری بمونیم

بهت میگه روزی چند کالری باید بخوری

هرچی حتی یه شکلاتم خوردی واردش کن ‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

پس چرا لاغر نمیشم 😔

باید صبور بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
باید صبور بود

مثلا‌چند ماه کم بخورم و نهایتا ماهی یبار هله هوله و اینا بخورم و سعی کنم نوشابه ، خوراکی،شیرینی ،قند و...کنار بزارم درعرض چند ماه ۱۵ کیلوکم می‌کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا‌چند ماه کم بخورم و نهایتا ماهی یبار هله هوله و اینا بخورم و سعی کنم نوشابه ، خوراکی،شیرینی ،قند ...

گروه لاغری داریم ایتا 

کالری شماری و ورزش لازمه ،حدودا  ۵ـ۶ ماه زمان می‌بره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...