2777
2789
عنوان

تو دانشگاه رقابت یا رفاقت

145 بازدید | 19 پست

کلاس ما خیلی جو رقابتی داره!

رفیقم‌ بهم میگه که برای بقیه جزوه و جواب سوالا رو نفرست!

ولی من خیلی حس بدی بهم دست میده واسه همین واسه همه میفرستم‌ جوابا رو!

مثلا یکی از این‌بچها که مثلا رقیب منه تو یه درس ضعیفه و من بهش تو اون درس کمک میکنم‌، هرچند تاحالا ازش چیزی نخواستم و نمیدونم‌ کمکم میکنه یا نه!

رفقیم فهمیده، بهم میگه تو نبايد بزاری نقطه ضعف اون قوی بشه اینجوری از تو جلو میزنه،چون تو یه درس دیگه من از اون ضعیفترم!

بنظرتون کار من درسته؟ یا حرف دوستم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر قراره با مدل برین ارشد خب واقعیت کار شما اشتباه هست مگه اینکه وقتی داری به اون یاد میدی خودت توضیح بدی که برات تکرار شه و بهتر یاد بگیری و روی درسی ک ضعیفی خیلی کار کنی به خاطر چند صدم ممکنه جز سه نفر اول کلاس نشی و بدون کنکور نتونی بری ارشد

جفتش‌ در کنار هم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

واقعا چقدر قلبشون کوچیکه مگه کنکوره رقابتی باشه

آره بخدا 

وقتی خوبی میکنی مطمئن باش یه جایی بهت برمیگرده 

حتی اگه اونا بهت بدی هم کنن یه زمانی که مشکلی داری به یه طریقی مطمئنا بهت کمک میرسه 

آن سوی تاریکی چیست ؟

اگر قراره با مدل برین ارشد خب واقعیت کار شما اشتباه هست مگه اینکه وقتی داری به اون یاد میدی خودت توض ...

اره دلیل حرف دوستمم‌همینه میگه اینجوری جزو سه نفر نمیشی!

آره بخدا وقتی خوبی میکنی مطمئن باش یه جایی بهت برمیگرده حتی اگه اونا بهت بدی هم کنن یه زمانی که مشکل ...

دقیقا منم اینجوری فکر میکنم حس میکنم‌اگه‌کمک نکنم یه روز به خودم برمیگرده!

واسه همین تو هر شرایط به بقیه کمک میکنم! ولی دوستم خيلی این حرفا رو بهم میزنه ، از صبح تا شب تو دانشگاه پیش هم هستیم و وقتی میبینه به کسی کمک‌میکنم منظور دار نگا میکنه بعد که میرن ، بهم میگه بهشون کمک نکن اینا..