2777
2789

هفته ای یکبار میرم خونت مامانم.بعد تلفنی مثلا همیشه نه اما بعضی وقتا ۱۵ دقیقه یا شده نیم ساعت و اینا با مامانم حرف زدم .شوهرم گوشیم رو بعضی وقتا نگاه میکنه و گیر میده میگه چرا انقد حرف میزنی با مامانت و تهش دعوا میشه چیکار کنم؟

شوهرت زورگوئه

اما خب وقتی نیست با هم صحبت کنید 

بهونه دستش نده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت زورگوئهاما خب وقتی نیست با هم صحبت کنید بهونه دستش نده

اخه خیلی زوره گیر بده...

آره میدونم میتونم حذف کنم خیلی وقتا حذف میکنم اما اخلاقش اشتباهه اخه مامانمه.اون خودش مغازش نزدیک خونه مامانشه آزاده هر وقت بخواد ی سر میزنه...منم اینجوری مث خودش باشم خوبه؟

اصلا پاک نکن سابقه تماستو چرا وقتی کاری نکردی بخوای این کارا رو بکنی عوضش روزا زنگ بزن به مامانت خب اونم حق داره شما اعصابت خورد نمیشه شب که تازه اومده خونه یک ساعت با مادرش با تلفن حرف بزنه؟ اصلا بحث مادر نیست هرکس دیگه ای هم باشه اعصاب خورد کنه چه مرد چه زن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا پاک نکن سابقه تماستو چرا وقتی کاری نکردی بخوای این کارا رو بکنی عوضش روزا زنگ بزن به مامانت خب ...

روزا زنگ میزنم وقتی شوهرم هس اصلا ب کسی زنگ نمیزنم