مثلاچند ماه کم بخورم و نهایتا ماهی یبار هله هوله و اینا بخورم و سعی کنم نوشابه ، خوراکی،شیرینی ،قند ...
من خودم خیلی وزن کم کردم البته آهسته و پیوسته تو دو سال
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من خودم خیلی وزن کم کردم البته آهسته و پیوسته تو دو سال
چیکار وکردید و چندکیلو
فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
وا جای تشکرته وقت گذاشتم برات ، کاش وقت نمیگذاشتم ..
فقط گفتی من خودم ورزش و کالری شمار کردم ، ۵ ثانیع بیشتر نشد
طوری میگی.وقت گذاشتم ...
فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مچکرم ، ولی سال نو میلادی خیلی برای ما که ایران هستیم مهم نیست و ریشه عقیدتی ندارم گلی💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎