2777
2789
قطعا یکی از دلایلی ک میگم هر کسی جز پدرو مادر لیاقت،عشق رو نداره همین طرز صحبت هاس .

عزیزم‌ اگه همسر آیندهٔ شما لیاقت عشق رو نداشته باشه، یعنی خود شما با دست خودتون این لیاقت و شایستگی رو از خودتون هم می‌گیرید متأسفانه.

ببخشید که اینو میگم، اما مادرتون باید برای خوشبختی خود شما خلاف باید همچین تفکری رو بهتون یاد می‌داد. احتمالا کم‌کاری ایشون یا پدرتونه. حیف!

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به درک که رفت هر دختری دیدم نامزد کرده بهم زده یه شانس خیلی خیلی بهتر گیرش اومده اینگار با چشم بازتر ...

به خداوندی خدا اصن برام مهم نیست من خودم زدم بهم حس جنون گرفته بودم فقط میگفتم نمیخام ای پسر رو

من فقط صحبتم ای بود مادر و خواهرش شماعای که نخاستید چرا اومدید جلو برا خاستگاری نمیومدید مگ من با پسرشون دوست بودم کاملا سنتی آشنا شدیم همون اول بهم میگفتن یواش ب ولا بدون اینکه ب پسر بگم مادر خواهرت مخالفن جواب رد میدادم 

واگذار ب خدا فقط همین 

چندجایبار وسط دعوا که خیلی خیلی عصبی بود یهو صورتمو بین دستاش گرفت اشکامو چشاموپیشونیمولباموبوسید گف ...

خدا به سر شاهده قلبم غنج رفت . چقدررررر شبیه فیلما 😭😭❤️❤️❤️

پایدار باشید 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
من گریم گرفت نمیخوام حسودی کنما ولی دلم سوختنرسیدم به عشقم کسی که دوستش دارم دوستم نداره من فقط یه آ ...

دنیا که تموم نشده، آدم‌هاش هم. صبر کن. «به از آنت دهند.»

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نمیشه اخهمن مجردم هیچ دوستی هم ندارمدلم میخواست یکی باشه بغلم کنه یه دوست یه خواهر برادربگه توروخدا ...

اتفاقا من خیلی با دوست خوب موافقم، کی گفته دوست نباشه بهتره!! خانواده و خواهر و برادر رو خودمون انتخاب نمیکنیم ولی دوستامونو خودمون انتخاب میکنیم

خدا به سر شاهده قلبم غنج رفت . چقدررررر شبیه فیلما 😭😭❤️❤️❤️پایدار باشید

😅😅😅😅عزیییزم زنده باشی انشاالله قسمت خودت 

ولی عشق به تنهایی کافی نیست ♥️♥️🫂🫂😘😘😘

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

وقتی میریم جایی مهمونی دوست داره کنارش بشینم و همش هرجا برم با نگاهش دنبالم میکنه...همیشه بهم میگه از حرف زدنت لذت میبرم

وقتی پشت دراتاق زایمان بخاطرم گریه میکرده و اول سراغ منو از خواهرم گرفته 

وقتی بخاطرم جلوی خونواده اش وایساد حتی ب قیمت طردشدنش از خونواده اش

و خیلی موارد دیگه

بمونی برامممم مرد من❤️❤️

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
خیلی پادکست روانشناسی و فلسفه گوش دادم.وارد اجتماع شدم، کار کردم، بادوستانم سفر رفتم. با خانواده ام ...

میشه اون پادکست هایی که گوش کردی رو ب من بگی

من خیلی ب شوهرم وابستم اونم خیلی اذیتم میکنه

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

اینکه صدباررر رفتم قهر و آبروشون بردم ولی بازم اومد دنبالم وبروم نیورد...

واینکه با اینکهمشکل دارم و  نمیتونم درست رابطه برقرار کنم و بیشتر وقتا ارضا نمیشه ولی بازم وفا دار مونده و بروم اصلللا نمیاره 

چه مزه‌ای داد این تاپیک 🥰🥳آخیش حالا راحت برم بخوابم.

اره والا کامنتای مثبتی خوندیم خداروشکر 

قبل این تاپیک فقط از بدبختی و بد بودن شوهرا خونده بودیم حقیقتا من ک فک میکردم هیچ مرد خوبی وجود نداره