2777
2789
عشقتون پایدار عزیز دلم ،،الان بچه داری

مرسی عزیز دلم بله باردارم🥰

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بادخترم حرف میزدیم یدفعه نگاش کردم دیدم باذوق داره نگامون میکنه بعد نگامون بهم خورد لبخند زد

میدونم خیلی لایکت کردن و منم لایک کنم، اذیت میشی. اما دلم نیومد لایکت نکنم‌. دلم هم نیومد ریپلای نکنم. از ذوق چیزی که نوشتی، اشک توی چشمم جمع شد. شاید بعضیا ندونن با همین نگاه میشه عشق رو فهمید. خدایا همیشه شما خوشبخت باشین ایشالا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

همسرم نیست ولی یه بار ۳ ماه قهر بودیم بلاک بود از طرف من بعد یه جایی به طرز بدی گیر افتاده بودم بحث ابروم بود بعد ۳ ماه زنگ زدم بهش ماجرارو کفتم پشت من دراومد کنارم موند قضیرو حل کرد اونجا بود فهمیدم 🥲

اونجایی که با مخالفتا و نشدنا جنگید و به هم رسیدیم

اونجایی که سختیه سربازیو بجون خرید واسه رسیدنمون چون شزط بابام بود

اونجایی که همه میگفتن بخاطر سرگرمی و هوسو اینا میخادت وایستاد تورووهمه تو دوران دوستی بهم دست نزد فقط گاهی چشام و پشت دستم میبوسید که یه وقت فک نکنم بخاطر هوس میخادتم

اونجایی که گفت به مرگ من قسم هر عیب و ایرادی هر ناراحتی ازم دیدی بهم بگو اصلاح کنم اذیت نشی تو امانت خدا دست منی باید مراقبت باشم بهت عشق بدم 

اونجایی که اینقد کار کرد شبانه روز _ بهم قول داد گفت هررر جور عروسی ای بخای با هر تشریفاتو هرچیزی بخای برات میگیرم و گرفت دهن همه باز مونده بود شب عروسیم که چطور مستقل این جشن رو گرفت

و الانم نی نی مون که ثمره عشقمونه تو دلمه به غیر از قربون صدقه و کادو و محبتو و کارای خونه کردنو همه چی

ویار هرچیزی کنم سه سوته گرفته قسمم داده که ویاری رو ازش قایم نکنم و تو شرایطی ک هست بهش بگم

خیلی مرده خیلی آقاس هرچی بگم کمه نباشه نیستم خدا نگهش داره دورش بگردم

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
چقد این پست قشنگ بود چقد آرامش داشت بخدا هر کامنتی می‌خوندم همش میگفتم ایشالله همیشه همینطور شاد باش ...

به درک که رفت هر دختری دیدم نامزد کرده بهم زده یه شانس خیلی خیلی بهتر گیرش اومده اینگار با چشم بازتر بعدی رو انتخاب کرده چه شوهرهایی هم کردن خدا شانس بده

همین دو هفته پیش دعوا کرده بودم باهاش. چند روز هم لج داشتم الکی و راستکی. اونم خیلی از دستم شاکی بود.

شب خونهٔ پدرم بودیم. سر شام غذا گیر کرد گلوم. فقط چند ثانیه گذشت، اما فکر کرد دارم خفه میشم 😅😂

واکنشش جوری بود که بابام هم خنده‌ش گرفته بود. آخه معمولا روش نمیشه جلوی بقیه ابراز علاقه کنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

وقتی تو یه جمعی هستیم و فقط چشماش روی من و حرف زدنم هست و محو میشه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

الان که باردارم همش عذاب وجدان داره میگه اذیت میشی سخته کارای روزمرتو کنی شبا که نمیتونم بخابم ازم معذرت میخواد میگه ببخشید که بخاطر بچمون داری سختیو تحمل میکنی خدا بهشتو بهت بده که من بهشتو باهات تجربه کردم.

من هورمونام نامیزون شده بخاطر بارداریم یه بار بخاطر یه خوراکی گریههه میکردمااا وقتی رسید خونه نصف جون شده بود بعد فهمیدم چه کار بدی کردم چقد استرس و شوک بهش دادم

محاله کادو با مناسبت و بی مناسبت نخره 

دست خالی خونه نمیاد اگر واسه نی نی مون چیزی بخره  برای منم میخره 

فوت یکی از عزیزام خیلی داغونم کرد اگر همسرم نبود من دق کردهدبودم اون تنهاکسی بود که هوامو داشت آب تو دلم تکون نخوره

سایت مستدام مررررد

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
امیدوارم همیشه خوشبخت باشین😍😍😍

🙏🙏🙏

ممنونم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان