2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بادخترم حرف میزدیم یدفعه نگاش کردم دیدم باذوق داره نگامون میکنه بعد نگامون بهم خورد لبخند زد

آخ قلبم اکلیلی شد😍 خدای برای هم نگهتون داره🥰

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

صبحانه چای نمیخوره

چند روزه کارم زیاده و خسته میرسم باشگاه بردن بچه و... افتاده گردن من چند وقت چون اونم کارش سخت شده

امروز صبح پاشدم برم سرکار دیدم سفره رو چیده چایی هم برام دم کرده ریخته تو استکان گذاشته سر سفره. خودشم میره سرکار صبح ها ولی چای نمیخوره. چای صبحی خیلی بهم چسبید😁🥰

منم از حرفات خیلی حس خوبی گرفتم از این به بعد اول امیدوارم مشکلی برام پیش نیاد اگه هم پیش اومد حرفها ...

ان شاء‌الله همیشه ارامشتون به آرامش خدا پیوند خورده باشه

ممنونم عزیزجان. "اگاه باشید که با یادخدا دل ها آرامش میگیرد"

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...

وقتی تاپیکتوخوندم ناخدااگاه کلی گریه کردم خدابه دلت وهمچنین همسرت صبربده

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

از وقتی فهمیدم منو دوست نداره خیلی راحت و خوشحال دارم زندگی مو میکنم.ظاهرا اصلا برای خوشحال بودن نی ...

نمیشه اخه

من مجردم هیچ دوستی هم ندارم

دلم میخواست یکی باشه بغلم کنه یه دوست یه خواهر برادر

بگه توروخدا ناراحت نباش پشتتم غصه نخور

اما جز غم هیچکس کنارم نبود

دوست قبول دارم نبودنش بهتره اما پس ادم چکار کنه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.