2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 33267 بازدید | 861 پست
اره خیلی ارتباطی باهاش ندارم ولی مهاجرت کردن. جدای از خوبی خودش همسرشم خیلی خیلی محترم بود

وای من چقدر کنجکاو شدم راجب کی صحبت می کنید🫠

کاربر اینجا بودن و همکار شما ان؟بعد شناسایی شده جدا شده و ازدواج مجدد کرده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی ارتباطی باهاش ندارم ولی مهاجرت کردن. جدای از خوبی خودش همسرشم خیلی خیلی محترم بود

همون دنتيزروس؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من دلم میمونه تو تاپیک ولی خودم باید بخوابم که برای امتحان فردا آماده باشم بازم دوست دارم بگم که از خوشحالیت خیلی خوشحال شدم کاش همه در کنار عزیزانشون خوش باشن و از همه ی خونه ها صدای شادی و خنده بیاد این آرزوی همیشگی من قبل از خواب هست،انرژی قشنگت این مدت همه ی مارو تو این تاپیک نگه داشت و خیلی خوشحالم که با عزیزانی آشنا شدم که خوش قلبی و صفاشون از پشت نوشته هاشون هم مشخصه ،از خدا میخوام برای هممون این حال و هوا و همدلی و محبت رو در حق بقیه ی مخلوقاتش نگه داره که خودش نعمت بزرگیه 🙏♥️

من موقعی که نمیدونم چی قراره بشه یه شعری از مولانارو زمزمه میکنم و میگم خدایا میدونم که تو برام بد نمیخوای پس خودم رو میسپرم به تو دوست دارم اینجا بذارمش 

ای بابا🤦🏻‍♀️الان با همون فرد ازدواج کرده؟

بیا اینم دردسرای شوهر معروف و جراح داشتن😂

هم بریم یه بقالی بزازی دامداری چیزی پیدا کنیم حداقل ازین دردسرا نداشته باشه

وای من چقدر کنجکاو شدم راجب کی صحبت می کنید🫠کاربر اینجا بودن و همکار شما ان؟بعد شناسایی شده جدا شده ...

اره کاربر اینجا بود هنوز با شوهرش ازدواج نکرده بود. همسرشم احتمال خیلی خیلی زیاد شما بشناسی. فک و صورتی بود. اینجا عکس سفرش رو فکر کنم گذاشته بود. اون اقاهم عکس از سفرشون گذاشته بود از این طریق شناسایی شد. بعد هرچی اینجا در مورد شوهرش(که اون موقع رسما شوهرش نبود) گفته بود منتقل کردن بهش.

خداروشکر خیلی مرد خوب و محترمی بود.

ازدواج کردن رفتن امریکا الانم یه دختر یکی دو ماهه دارن

مرسی عزیزم اره باید یه تکونی به سبک اشپزیم بدم کلی زودپز و سرخ کن و اینا خریدم ولی انداختم یه گوشه ا ...

خریدیم که حالشو ببریم دیگه

من لوازم برقی که میخرم یجور از خوشحالی خودمو به در و دیوار میزنم‌که نگم

مثلا ماکروفر که خریده بودم داشتم بال درمیاوردم تا وسایل کیک وکوکی و نون فانتزی رو بخرم 

بعد هر دفعه که شوهرم از سرکار میومد خونه منو دخترم یه سوپرایز پر ریزون براش داشتیم

کم مونده بود داخلش نون بربری بپزم🫠

دراین حد برای استفاده از وسایل برقی مشتاقم

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خریدیم که حالشو ببریم دیگهمن لوازم برقی که میخرم یجور از خوشحالی خودمو به در و دیوار میزنم‌که نگممثل ...

من اولش خیلی مشتاقم بعد یکی دو روز دیگه میندازم گوشه اشپزخونه استفاده نیمکنم

بیا اینم دردسرای شوهر معروف و جراح داشتن😂هم بریم یه بقالی بزازی دامداری چیزی پیدا کنیم حداقل ازین د ...

اگه شانس مائه اونا از همه معروف ترن😂

من از هرکی خوشم میاد طرف کشته مرده داره فرق نداره شغلش چیه😂