2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 33266 بازدید | 861 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه به جز اینا و یه زوج دیگه بقیه متاهل بودن یعنی کلا ۷ زوج بودیم ۲ تا دوست ۵ تا متاهل

پس تعداد مهمونا زیاد بوده

خداروشکر خوش گذشته

الهی همیشه حال دلتون خوب باشه و ما ذوق کنیم😍

پس تعداد مهمونا زیاد بودهخداروشکر خوش گذشتهالهی همیشه حال دلتون خوب باشه و ما ذوق کنیم😍

مرسی عزیزم

اره برای همین گفتم یکم اولش خورد تو ذوقم ولی بعدش خوب بود باز خداروشکر ستاره اینا رو نگفته بود

امشب بمناسبت این شب زیبا و اشتی کنون استارتر و همسرش نی نی سایتیام جشن داریییییم دورهم😁😍😍

مرسی عزیزممم🥰😋😍😍 

خیلی اذیتتون کردم این چند وقت ولی انگار صمیمی ترین دوستامین همش دوست دارم باهاتون حرف بزنم

مرسی عزیزممم🥰😋😍😍 خیلی اذیتتون کردم این چند وقت ولی انگار صمیمی ترین دوستامین همش دوست دارم باهات ...

عزیزدلی 

خوشحالیم همگی که اشتی کردین 

انشالا با عشق ادامه بدین 

مرسی عزیزممم🥰😋😍😍 خیلی اذیتتون کردم این چند وقت ولی انگار صمیمی ترین دوستامین همش دوست دارم باهات ...

واقعا کاش یه گروه تلگرام داشتیم😂

من عادت کردم همش میام صفحه شما چک میکنم😂💕

ماهم همین حس رو داریم 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز