آهوانه جان عمیقا خوشحالم که حالت بهتره❤️
امیدوارم که حال خوبت باز هم ادامه دار باشه🤗
و بدون که باید تک تک مشکلاتت رو با "حرف" زدن حل کنی، از مشکلات قبل که یجورایی ماست مالی شدن تا هر چیزی که در آینده پیش میاد، گریه کمکی به آدم نمیکنه
و بدون که اگر حل نشه، یه روزی همشون بهت فشار میارن و رو قلبت سنگینی میکنن
حرف زدن به آدمها کمک میکنه اگر سوتفاهمی هست برطرف شه، اگر جایی لازمه واضح و شفاف شه و...
در مورد خونه تصمیمتو عوض نکن
در مورد ارتباط با خانوادش هم همینطور
و مطمئن باش عشق اونقدر قدرتمنده که بتونی رفتار هایی از همسرت رو نزدیک کنی به چیزی که میخوای
خیلی اهل این فضا نیستم، یعنی اصلا نیستم😅از اون موقع هایی که دنبال لباس خواستگاری بودی گهگاهی میخوندمت و دوماه پیش از یه کامنتی که ازت خوندم که حرف از خودکشی زدی:/ حس کردم خیلی تحت فشار و نا امیدی، عضو شدم، من شاید وجه اشتراکم باهات فقط رشته و شغلم باشه، ولی واقعا هر اتفاقی که واست افتاد رو فکر میکردم خودم توی اون موقعیتم
هیچوقت هیچوقت اجازه نده که فکر گذشته انرژی و شادی رو ازت بگیره و لذت روزهاتو کم کنه، تو رو بندازه تو گرداب مقایسه کردن، گذشته گذشته! آدمها تلاش میکنن، زندگیشون عوض میشه، موقعیت های خوب واسشون پیش میاد قرار نیست با فکر گذشته خودشونو تا آخر عمر شکنجه کنن که
میبینی که داشتن تحصیلات و امکانات هم لزوما به آدم شعور و شخصیت نمیده!
و اینو بااور کن تا زمانیکه شاد و پرانرژی باشی، عمیقا احساس خوبی نسبت به خودت داشته باشی، به خودت باور و "اعتماد به نفس" داشته باشی، اولویتت خودت باشی بهترین زندگی رو خواهی داشت، بیشترین عشق و محبت و تعهد و توجه و احترام رو دریافت خواهی کرد.
واسه دخترای مجرد هم همینه! همونجوری که خودت توی مجردی بودی، تا زمانیکه آدم قدر خودشو بدونه، ارزش و شان خودش رو بدونه، واسه ی خودش حریم داشته باشه، اولویتش خودش و پیشرفتش باشه، اعتماد به نفس داشته باشه بهترین موقعیت ها براش پیش میاد، از موقعیت های کاری و اجتماعی تا آدمایی که بهش درخواست ازدواج میدن.
از معاشرت با همه ی کسایی که مخصوصا این دو روز توی تاپیکها بودن واقعا لذت بردم و یاد گرفتم، حتی از کسایی که با هم همفکر نبودیم، پشت این صفحه ی گوشی آدمهایی با تجربه های متفاوت، سن های متفاوت، زندگی و شرایط و دیدگاه های متفاوت نشسته که همه محترمن، کلا معتقدم که از هر آدمی میشه یه چیزی یاد گرفت که یه روز توی زندگی به درد میخوره، اگر ناخواسته با حرفام باعث رنجش کسی شدم معذرت میخوام❤️❤️❤️