2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 859 پست
بچه ها من بعد ازدواج دقیقا برعکس قبلش دیگه دوست شوهرم نبود. به قول خودش همش دنبال اتو گرفتن ازش بودم ...

دقیقا با این کارا هم خودت اذیت میشی هم جذابیتت و از دست میدی  این کارا از عدم اعتماد به نفس میاد 

تو انقدر خوب و عالی بودی ک شوهرت تورو واسه یه عمر انتخواب کرده پس با هیچ کس خودتو قابل مقایسه ندون

این اتفاقم شروع جدید بدون فک کن تازه ازدواج کردی داری میری خونت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها خیلی دوست داشتم یه گروه داشتیم باهم در ارتباط بودیم. انگار اعضای خونوادمین انقدر دوستون دارم ...

من دیروز با دوستای دوره لیسانسم رفتیم یه کافه تو فرمانیه بعد اونجا داشتم تصور میکردم که خونه تو به اینجا نزدیکه کاش تو هم میومدی اونجا حرف میزدیم😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ببین من شوهرم زنگ میزنه بهممثلا در روز کلا ۵ دقیقه زنگ میزنهاون ۵ دقیقه جای اینکه از خودمون بگیم یا ...

من تاپیکای استارتر و شما رو که میبینم دلم شوهر جراح میخواددد خببب😅🥲😂

ببین من شوهرم زنگ میزنه بهممثلا در روز کلا ۵ دقیقه زنگ میزنهاون ۵ دقیقه جای اینکه از خودمون بگیم یا ...

عزیزم 😂😂

یاد پارتنرم افتادم که وقتی منو میدید خیلی تخصصی راجب مقالات هاروارد و پروژه های ناسا صحبت میکردن 🤣🤣😁و من اینجوری بودم🤔😮🙄😑😤

عزیزم 😂😂یاد پارتنرم افتادم که وقتی منو میدید خیلی تخصصی راجب مقالات هاروارد و پروژه های ناسا صحبت ...

آره مخصوصا که طرف اصطلاحات تخصصی به کار مییره😬

آدمم روش نمیشه بزنه تو ذوق طرف

روشم نمیشه بگه ترجمه کن

خلاصه که تو خماری به سر میبره😂

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من تاپیکای استارتر و شما رو که میبینم دلم شوهر جراح میخواددد خببب😅🥲😂

هرچی میره جلوتر میگم کاش نمیذاشتم رشته جراحی دار بره کاش میزد طب فیزیکی😅

خیلی سخت و طاقت فرساست

حالا عمل های همسر استارتر که وحشتناک سنگین تره

آره مخصوصا که طرف اصطلاحات تخصصی به کار مییره😬آدمم روش نمیشه بزنه تو ذوق طرفروشم نمیشه بگه ترجمه کن ...

خوبه که روی خودتون نمیارید

حالا من وقتی کسی اینجوری صحبت کنه یجوری عین خنگا نگاه میکنم و گیج میزنم طرف خودش خندش میگیره میگه این چقدر پرته دیگه نمیگه😂

هرچی میره جلوتر میگم کاش نمیذاشتم رشته جراحی دار بره کاش میزد طب فیزیکی😅خیلی سخت و طاقت فرساستحالا ...

نههههه طب فیزیکی چیه اخه،ببخشید مزخرف😂

اصلا ابهت ent یه چیز دیگست

بعد دیگه ent دانشگاه تهران ته کلاسه دیگه،من جای شما بودم خودم به عنوان همسر رزدینت ent یه کانال مشاوره ای میزدم😂😂

سخته اما خب ایندش شیرینه

نوروسرجری هم که خداست😂خیلی انگار تخصص مردونه ایه😂

در کل دلم شوهر جراح میخواد🥲😂

خوبه که روی خودتون نمیاریدحالا من وقتی کسی اینجوری صحبت کنه یجوری عین خنگا نگاه میکنم و گیج میزنم طر ...

دور از جونت😘

انقد وانمود کردن رو خوب یاد گرفتم که شوهرم روش نمیشه بگه میفهمی چی میگم یا نه😂

بچه ها من بعد ازدواج دقیقا برعکس قبلش دیگه دوست شوهرم نبود. به قول خودش همش دنبال اتو گرفتن ازش بودم ...

بنظرم ذهنیتت رو درست کن و نسبت بهش بدبین نباش

اگه بخوای وسواس بخرج بدی ناخوداگاه اتفاقات عجیب غریبی برات میفته که ممکنه خیلی تصادفی به شک وتردیدت دامن بزنه

من‌خودم معتقدم که زن باید تو زندگی مشترک اگاه باشه

آگاه بودن با مشکوک بودن خیلی تفاوت داره 

آگاه بودن یعنی با اعتماد به نفس رفتارکنی و افکار منفیت روی رفتارت تاثیر آنچنانی نذاره وهمه چیز تحت کنترلت باشه

ولی مشکوک بودن یعنی اینکه هراسون دنبال یه ضعف میگردی تا  خودخوری کنی و منتظر کوچیکترین نشونه ای که از درون وبیرون بشکنی و داغون بشی 

و قدرت کنترل زندگی ازدستت درمیره

ازت خواهش میکنم ازاین به بعد به خودت سخت نگیر این مدت انقد روزای پرچالشی رو گذروندی که مطمئنا خیلی تجربه کسب کردی و نسبت به قبل پخته تر شدی و دیگه میدونی چیا آسیب زاست و ازاونا دوری میکنی

و یه نکته ی دیگه

بنظرمیاد میتونی براحتی روی همسرت تسلط لازم رو داشته باشی

یکم سیاست لازمه و جدیت

اگه این دو مورد رو چاشنی زنیّت کنی همسرت مثل مومی میشه میتونی به هر شکل ورز بدیش

و اینکه تاالان باید این تغییر مود همسرت دوران آزمونای مهم دستت اومده باشه و امکانش هست که بازم وقتی که استرس داره تو‌ لکِ خودش فرو بره

شما الان که ثبات داره استفاده کن و نفوذت رو روی همسرت زیاد وزیادتر کن و همه جوره نفر اول و آخر زندگیش باش

با سیاست٬ خونواده و دوست رو  از زندگیش حذف کن و سعی کن که اولین نفر تو ذهن و زبان همسرت باشی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤