2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 29955 بازدید | 859 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه حرفش زده نشد

زمانی که حرفای دونفره میزنید یبار که زمانشه و وقتش میتونید بگید پس انداز کنیم برای آینده‌مون دوتایی با پول خودمون خونه بخریم و با زیرکی بحث زدن خونه به نامتون هم بگو . همسرتون اونجوری نیست که نزنه وقتی خودش پیشنهاد داده 

زمانی که حرفای دونفره میزنید یبار که زمانشه و وقتش میتونید بگید پس انداز کنیم برای آینده‌مون دوتایی ...

نزد هم مهم نیست واقعا مهم اینه با هم خوب باشید و زندگیتون قشنگ و پردوام باشه و دوتایی با هم برنامه داشته باشید برای پیشرفت 

با اجازه تون من چند تا از پادکست هایی که گوش میدم رو اینجا بگم ،پادکست این نقطه راجب مدیتیشن و آزاد ...

صاحب اجازه این. به به خیلیی ممنونم خدا خیرتون بده چقدر زحمت کشیدین نوشتین الهی همیشه شاد باشین

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نزد هم مهم نیست واقعا مهم اینه با هم خوب باشید و زندگیتون قشنگ و پردوام باشه و دوتایی با هم برنامه د ...

مادیات قطعا تضمین کننده استحکام و تعهد روابط نیست

ولییی خوب فاکتور کمی هم نیست

چون ایشون هم دارن بهایی رو می پردازند دیگه درسته؟یکیش همین ازمون تخصصشون

سختی هایی ک توی این دوساله کشیدن(بودن ها و نبودن های ایشون)

یادمون نره ایشون میتونن خودشون اینده زندگی خودشون رو دست بگیرند

بچه ها ولی کلا بحث خرید خونه به حاشیه رفت به اسم کردن خونه هم همینطور

اون قضیه مهمه. در فرصت مناسب حتما با ارامش صحبت کنید .

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست