2777
2789
عنوان

بعد زااایمان داغون شدم دیگ دارم تلف میشم خدایااا

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 47 پست

اتفاقا امروز میخاستم ی تاپیک باهمین موضوع بزنم

از نظر اندام ازخودت ناراضی؟  

من چون شوهرم بهم توجه نمیکرد افسردگی زشتی گرفته بودم 

ب اندام گذشتم مدام فک میکردم 

حس میکردم خیلیی بد شدم 

فقط شکمم و

خصوصا س، ی، ن، ه.. ک مهم ترین جارو داره برام 

الان چن روزه تو خونه دارم ورزش میکنم تاثیرش و بچشمم دارم میبینم 

ولی خداروشکر از نظر بیک... تکون نخوردم، وگرنه خودمو دار میزدم😂

وای ترسوندیم پس چرا رابطت باشوهرت بد شده؟

بچه اعصاب نمیزارع حوصله نمیزارع بمونه....بیخوابی...با این حال دیگ مث قبل حوصله شوهرتو نداری و بدخلقی میکنی...ب خونه زندگی نمیتونی برسی...ب رابطه...بعد میزنه رو ب سردی میره

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مامانم یا خواهرمو میبینم ی کلمه نمیتونم حرف بزنم بغض نمیزاره

طبیعیه درست میشه

تنها نمون

دنبال راهکار برای اروم بودن بچت باش

الان جسم و روحت خستس درکت میکنم

کم کم همه چی درست میشه چون الان بچه بهت فشار اورده به روزای خوب قبل بارداری و ارامشت فکر میکنی دلی اون بچه هم بهت نیاز داره

بغلش کن باهاش صحبت کن ازش عکس بگیر و سعی کن به جای فور به گذشته از حضور بچت لذت ببری

اتفاقا امروز میخاستم ی تاپیک باهمین موضوع بزنماز نظر اندام ازخودت ناراضی؟ من چون شوهرم بهم توجه نمی ...

کاش دغدغم هیکل و اندام بود

همش ب گذشته فک میکنم...ب روزای بعد بچه...چقد آرامش داشتم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
همه چیییییآرامش ندارم خواب ندارم دلم شاد نیس مهم همش فکروخیالع نمیتونم بیرون برم جایی برم گوشم پره ا ...

بقیه بهونست گلم،  در اصل بخاطر شوهرتون اینجوری شدید 

شوهرتو تو نگهداری بچه شریک کن تا ی دیقه ارامش داشته باشی 

حتی شده ی ساعت بده بهش بگو حالم بده میخام کارایی ک دوس دارمو انجام بدم تا حالم خوب بشه 

اینجوری شوهرتم میبینه و بیشتر بفکرش میاد 

این ششوهراا هیچی نمیدوننا، میدونم خیلی سخته برات ولی تحمل کن ان شالله زود خوب میشی

الان ۴۱ روز...۴۱ روزه کارم گریس

خوب پس طبیعیه 

الان نی نیت رو بغل کن و بوش کن مثل مواد مخدر حالت رو خوب میکنه و آرومت میکنه 

تقریبا ۶ ماه اول سخت میگذره بعدش هم نگهداری بچه بهتر میشه هم به شرایط عادت کردی 

نگران نباش همه چی درست میشه 

کاش دغدغم هیکل و اندام بودهمش ب گذشته فک میکنم...ب روزای بعد بچه...چقد آرامش داشتم

منم همینطور بودم خیلی به روزای قبل بچه فک میکردم ولی یکم که بزرگتر بشن و شیرین کاریاشونو ببینی و اون حجم بی خوابی کمتر بشه حالت خیلی بهتر میشه. این حس و حالا بیشتر برای خستگیه زیاده

کاش دغدغم هیکل و اندام بودهمش ب گذشته فک میکنم...ب روزای بعد بچه...چقد آرامش داشتم

اگ بچه اتون رفلاکسی نباشه کافیه تا ی ذره از ابو گل دربیاد ان شالله ارامش برمیگرده گلم 

احتمال زیاد افسردگی بعد از زایمان گرفتی. به نظرم برو یه دکتر. سعی کن بیشتر استراحت کنی. از کسی کمک بخواه.  بچه نگه داشتن تا یه سال اول واقعا سخته. برای مادر همش خستگی و بی خوابی داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان ۴۱ روز...۴۱ روزه کارم گریس

عزیزم. خیلی طبیعیه چون خسته ای و اولشه. درکت میکنم. منم همین بودم. از بودن با نی نی لذت ببر. سعی کن روابطتان ذو حفظ کنی. مهمونی برو. مسافرت برو.

عزییییییزم اینا همه طبیعیه ، من خودم تا دو ماهکیش خیلی افسردگی شدیییید داشتم، اونقدر زار میزدم که شوهرم اشکامو پاک میکرد دستمال کاغذی ها خییییس میشد و هی عوض میکرد ، حتی دارو هم برام نوشتن اما نخوردم چون بچم برام مهمتر بود ، خودم حالمو خوب کردم ، با بچم های عکس می‌گرفتم و آهنگ میزاشتم و فیلمای کمدی ، باااااور کن تاثیر داره ، البته بازم میگم من کاملا درکت میکنم من افسردگیم تا همون دوسالگی ادامه داشت اما اوجش همون دو یا سه ماه اول بود ، خوب میشی ببین کی گفتم میخندی به این روزا

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤