2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 27367 بازدید | 841 پست
نههههه طب فیزیکی چیه اخه،ببخشید مزخرف😂اصلا ابهت ent یه چیز دیگستبعد دیگه ent دانشگاه تهران ته کلاسه ...

اره طب فیزیکی خیلی یجوریه قبول دارم ولی نمیدونم چرا هنوز سید یک مونده!

حالا یه چیز جالب بهت بگم

همسرم میگه ما جرئت نداریم جلو استادامون اسمی از عمل رینو بیاریم

اونا عشقشون عمل های درمانیه اصلا رینو رو ادم حساب نمیکنن

و یه چیز جالب تر اینکه اکثرشون فلوی گوش هستن انگار عمل های تخصصی گوش خیلی خفن و جذابه.

آره نوروسرجریا واقعا خفنن👌🏻👌🏻

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
فکر کنم الان دیگه خودتون به اندازه یه جی‌پی پزشکی بلدین😂❤️

اره شوهرم میگه تو از هم کلاسیای عمومی من بهتر بلدی یه چیزایی رو😅

حالا اینکه خوبه بخدا میتونم کانال مشاوره ای واسه رزیدنتی بزنم انقد که کتابا و درسا رو از حفظم😬

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طب فیزیکی خیلی یجوریه قبول دارم ولی نمیدونم چرا هنوز سید یک مونده!حالا یه چیز جالب بهت بگمهمسرم ...

عه چه جالببب

با اینکه ent بیشتر بخاطر رینو معروف شد ولی جالبه که فضای رزیدنتیشون اینجوریه

حالا جالبه شهر ما فقط یدونه فلوی گوش داره 🥲

ببین من شوهرم زنگ میزنه بهممثلا در روز کلا ۵ دقیقه زنگ میزنهاون ۵ دقیقه جای اینکه از خودمون بگیم یا ...

خیلی جالبه

فکرکنم همسر من تنها کسیه که اصلا خوشش نمیاد درباره ی مسائل کاریش صحبت کنه.

و من با ذکاوت خاصی تمام اتفاقاتی که در طول روز براش افتاده رو از زیرزبونش بیرون میکشم.

باید مردارو بلد بود٬ چندسال پیش درباره ی چندتا مساله ی مهم کاری باهام صحبت کرد و من ناخواسته روزای بعد به جزئیاتی ازاونا اشاره کردم که بشدت بدش اومد وبهم ریخت

و انگار باخودش قرارگذاشت که دیگه مسائل کاری رو خونه بازگو نکنه

اما خب من سعی کردم خیلی سریع اوضاع رو تحت کنترل بگیرم و اعتمادش رو جلب کنم.

الان کم وبیش برام از اتفاقاتی که براشون میفته میگه اما بازم مسائل حساس رو تعریف نمیکنه

و من انقد دراین زمینه باهاش مدارا میکنم و جوری که حساس نشه ازش حرف میکشم تا یکم اروم بشه و فکرنکنه نباید فضای خونه رو با این بحثا متشنج کنه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اره شوهرم میگه تو از هم کلاسیای عمومی من بهتر بلدی یه چیزایی رو😅حالا اینکه خوبه بخدا میتونم کانال م ...

بزنید تو کار کسب درامد از مشاوره رزیدننی.شنیدم میگن درامدش هم خوبه😂

برید بشین مولف qb😂

عه چه جالببببا اینکه ent بیشتر بخاطر رینو معروف شد ولی جالبه که فضای رزیدنتیشون اینجوریهحالا جالبه ش ...

آره میگه استادامون میگن سعی کنید ای ان تی من بشید نه رینومن

آخه عمل های خیلی تخصصی گوش کادر و تجهیزات خاص خودش رو میخواد فکر میکنم اکثرا ارجاع میدن امیراعلم تهران نیاز شدید نداره فلوی گوش تعداد زیاد باشه

آهوانه جان عمیقا خوشحالم که حالت بهتره❤️

امیدوارم که حال خوبت باز هم ادامه دار باشه🤗

و بدون که باید تک تک مشکلاتت رو با "حرف" زدن حل کنی، از مشکلات قبل که یجورایی ماست مالی شدن تا هر چیزی که در آینده پیش میاد، گریه کمکی به آدم نمیکنه

و بدون که اگر حل نشه، یه روزی همشون بهت فشار میارن و رو قلبت سنگینی میکنن

حرف زدن به آدمها کمک میکنه اگر سوتفاهمی هست برطرف شه، اگر جایی لازمه واضح و شفاف شه و...

در مورد خونه تصمیمتو عوض نکن

در مورد ارتباط با خانوادش هم همینطور

و مطمئن باش عشق اونقدر قدرتمنده که بتونی رفتار هایی از همسرت رو نزدیک کنی به چیزی که میخوای

خیلی اهل این فضا نیستم، یعنی اصلا نیستم😅از اون موقع هایی که دنبال لباس خواستگاری بودی گهگاهی میخوندمت و دوماه پیش از یه کامنتی که ازت خوندم که حرف از خودکشی زدی:/ حس کردم خیلی تحت فشار و نا امیدی، عضو شدم، من شاید وجه اشتراکم باهات فقط رشته و شغلم باشه، ولی واقعا هر اتفاقی که واست افتاد رو فکر میکردم خودم توی اون موقعیتم

هیچوقت هیچوقت اجازه نده که فکر گذشته انرژی و شادی رو ازت بگیره و لذت روزهاتو کم کنه، تو رو بندازه تو گرداب مقایسه کردن، گذشته گذشته! آدمها تلاش میکنن، زندگیشون عوض میشه، موقعیت های خوب واسشون پیش میاد قرار نیست با فکر گذشته خودشونو تا آخر عمر شکنجه کنن که

میبینی که داشتن تحصیلات و امکانات هم لزوما به آدم شعور و شخصیت نمیده!

و اینو بااور کن تا زمانیکه شاد و پرانرژی باشی، عمیقا احساس خوبی نسبت به خودت داشته باشی، به خودت باور و "اعتماد به نفس" داشته باشی، اولویتت خودت باشی بهترین زندگی رو خواهی داشت، بیشترین عشق و محبت و تعهد و توجه و احترام رو دریافت خواهی کرد.

واسه دخترای مجرد هم همینه! همونجوری که خودت توی مجردی بودی، تا زمانیکه آدم قدر خودشو بدونه، ارزش و شان خودش رو بدونه، واسه ی خودش حریم داشته باشه، اولویتش خودش و پیشرفتش باشه، اعتماد به نفس داشته باشه بهترین موقعیت ها براش پیش میاد، از موقعیت های کاری و اجتماعی تا آدمایی که بهش درخواست ازدواج میدن.

از معاشرت با همه ی کسایی که مخصوصا این دو روز توی تاپیکها بودن واقعا لذت بردم و یاد گرفتم، حتی از کسایی که با هم همفکر نبودیم، پشت این صفحه ی گوشی آدمهایی با تجربه های متفاوت، سن های متفاوت، زندگی و شرایط و دیدگاه های متفاوت نشسته که همه محترمن، کلا معتقدم که از هر آدمی میشه یه چیزی یاد گرفت که یه روز توی زندگی به درد میخوره، اگر ناخواسته با حرفام باعث رنجش کسی شدم معذرت میخوام❤️❤️❤️

بزنید تو کار کسب درامد از مشاوره رزیدننی.شنیدم میگن درامدش هم خوبه😂برید بشین مولف qb😂

آره والا میتونم کتابای کامران احمدی رو ادیت کنم دیگه😂

ولی دور از شوخی باورم نمیشه پارسال تموم شد

حاضرم صد بار سختی های رزیدنتی همسرم باشه ولی پشت آزمون دستیاری نباشه…

خیلی سخت گذشت بهم

آره میگه استادامون میگن سعی کنید ای ان تی من بشید نه رینومنآخه عمل های خیلی تخصصی گوش کادر و تجهیزات ...

آهااا درسته

کراشم عشق ای ان تی هست

دلم براش تنگ شد نصف شبی😂😂

خیلی جالبهفکرکنم همسر من تنها کسیه که اصلا خوشش نمیاد درباره ی مسائل کاریش صحبت کنه.و من با ذکاوت خا ...

آفرین دقیقا درسته

منم دقت کردم درباره مسائلی که زیاد پیگیری میکنم یا گیر دادم بهش یا حتی درباره‌ش بحث کردم دیگه نیومده حرف بزنه

بخاطر همینم هرچی میگه فقط گوش میدم و همراهی میکنم که کامل بفهمم چی به چیه و چه خبره اونجا

آهااا درستهکراشم عشق ای ان تی هستدلم براش تنگ شد نصف شبی😂😂

انشالله که بهش برسه 

برای تو هم از کراش تبدیل بشه به پارتنر🤗

آره والا میتونم کتابای کامران احمدی رو ادیت کنم دیگه😂ولی دور از شوخی باورم نمیشه پارسال تموم شدحاضر ...

عزیزمممم

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اون روزای سخت با موفقیت و شیرین تموم شد

خب اخه واقعنم سخته میتونم درک کنم که از همه جهت فشار روتون بوده

و البته قوی بودن شما و حمایتتون از همسرتون باعث شده که این نتیجه شیرین باشه

ایشاالا که وضعیت رزیدنتی هم بره رو به بهبودی و وضعیت همه رزیدنتا بهتر بشه و استرس ها کمتر بشع 

آهوانه جان تاپیک های تو مثل دورهمی میمونه

انقد همه دوستت دارن هی میان به تاپیکات سر میزنن همونجا هم شروع میکنن باهم گپ زدن🤗😍

انشالله که بهش برسه برای تو هم از کراش تبدیل بشه به پارتنر🤗

قبول بشه من که خیلی ذوقشو میکنم

اردیبهشت ازمون داره 

خیلیم درسخونه

خیلیی زیاد 

واقعا ادم با سوادی هست و از همون علوم پایع اش قوی خونده اومده جلو

فکر نکنم هیچوقت تبدیل به پارتنر بشع،اما انشالله

هرچی خدا بخواد..‌❤️

عزیزممممخدا رو صد هزار مرتبه شکر که اون روزای سخت با موفقیت و شیرین تموم شدخب اخه واقعنم سخته میتونم ...

یه روزایی یه جایی هستی فکر میکنی نمیگذره

ظهر یه روز طولانی دراز میکشی به سقف نگاه میکنی حس میکنی تا ابد تو این شرایط میمونی

اون روزا خیلی سخته خیلی

انقدر ضعیف میشی انقدر ناتوان میشی که قدرت هیچ تصمیم گیری برای خودت نداری

ولی میگذره

درست میشه