2777
2789

من چمه خدایااا

لباسایی ک بارداری میپوشیدم یا ب قبل بارداری فک میکنم غم عالم میاد رو دلم...همش ب روزای قبل بچه فک میکنم زااار میزنم

میام کلیپ یا آهنگ شاد بگوشم حالم عوض سه نمیشهههه دستامو میزارم رو دهنم از ته دل فقط گریه میکنم ی روزم بدون گریه نگذشت فقط ب گذشته ب قبل بچه فک میکنم از الان خستم نمیتونم ادامه بدم خدایااا

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا قبل بچه چی بوده که الان عوض شده

همه چییییی

آرامش ندارم خواب ندارم دلم شاد نیس مهم همش فکروخیالع نمیتونم بیرون برم جایی برم گوشم پره از نق و گریه بچه رابطم با شوهرم خوب نیس همهههه چی عوض شد یهو

همه چیییییآرامش ندارم خواب ندارم دلم شاد نیس مهم همش فکروخیالع نمیتونم بیرون برم جایی برم گوشم پره ا ...

وای ترسوندیم پس چرا رابطت باشوهرت بد شده؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
چرا خب😐 افسردگی بعد از زایمان گرفتی؟خب دوست نداشتی چرا بچه دار شدی؟؟😐

باور میکنی وختی بچه ت شکمم بود انقدع ذوقشو داشتم دوسش داشتم...بعد اینکه اومد همه چی عوض شد حس و حالم کارام...

گلم من نوزادام، ۷ ماهه به دنیا اومدن، یه ماه تو بیمارستان مراقبشون بودم. الانم ۴ ماه ان، مریض شدن. ولی سعی میکنم قوی باشم و ازشون تشکر میکنم که هستن. البته که حق داری، همش سخته..

منم بعد زایمانم خیلی از نظر روحی ضعیف شده بودم و گریه میکردم. خوشحالم که اون دوران گذشت. اون موقع ها که در مورد شرایط روحیم سرچ میکردم فک میکنم علائم افسردگی بعد از زایمان باشه.