2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 19729 بازدید | 656 پست
نمیدونم فکر نکنم کسی با نداشتن پارتنر فکر کنه بازنده‌ست.خیلی شوهرم رو دوست دارم ولی همش حس میکنم که ...

اگه بخوای اینطور فکر کنی ک فاتحه خودتو بخون بنظرم

نزار کمال گرا بشی ک مدام در حال قیاسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قشنگم ببین شما الان زندگیت داره درست میشه ‌‌خودت میدونی همین غم و حال بد و حس ناکافی بودن و افسردگی زندگیت داشت خراب میکرد و امیدت کامل از دست داده بودی حالا که خداروشکر داره درست میشه با دلخوش برگرد دیگه این بار با خودت نبر ، فکر کن داری یه زندگی جدید شروع میکنی 

همسرت از خودت دور نکن میدونی که این حسا از هم دورتون کرد الان دیگه نزار باز همون راه بری

نمیدونم شاید واقعا از بیرون شرایطم خوب باشه

تو اگ واقعا دلت بخواد میتونی هم تخصص بگیری هم مطب بزنی  هر هدفی ک داری

ولی هیچوقت شوهرت و مانع خودت ندون  چون عشق چیزیه ک نصیب هرکس نمیشه و آدم همیشه تو دهه ۳۰ سالگی نمیمونه  تو سن ۴۰ ۵۰ ...  هیچ مقام و جایگاهی جای همدم و نمیگیره

عزیزم شما خیلی بزرگوار و بامحبتینو برام خیلی جالب بود بااینکه منو نمیشناسید اما خیلی قشنگ همون آدمی ...

عزیزم اهوانه باعث خیر شد باشما خوبان اشنا شدم. خانم ناز تمیز مرتب💐❤️  چه خوب که درست گفتم. شماا همیشه حرفهای خوب و درست به استارتر دردانه گفتین تنتون سلامت و عمرباعزت داشته باشید در کنار عزیزانتون.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

میدونی منم توی لحظه سخت وبهرنجی هستم حرفت قشنگه برفدانه جانولیییییی صبر از سه حرف ساخته شده ها ولییی ...

شما و بقیه دوستان هم در داستان خیالیم بودین اما رفته بودین چندتایی گوشه کنار طبیعت  حرف میزدین برای همین از صفحه کاغذ دور افتادین💐😘

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نباید بذارم‌خیلی عمیق شم رو حسهای بدم

اومد تو ذهنت بنداز دور،الان فقط شما نیستی که این حسا رو داری و گاهی بهم میریزی همه همینن فقط خیلیا زود این حس از خودشون دور میکنن و سعی میکنن از بیرون و درون شاد باشن و فکرش نکنن