2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 126 پست
اين عطرو كجا خريدي

از دیجی کالا ،مال یه سال پیشه ،دیشبم شکستم و پرتش زدم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

کلا یه آدم زورگو ،عصبی ،حق به جانبه که زندگیمو برام جهنم کرده .من که ازش راضی نیستم خدام ازش راضی نب ...

چقدر حرف هاتو با عمق سلول هام درک کردم چون شرایط مثل تو هست همیشه بفکر خودش بوده هیچ وقت بفکر من نبود وقتی میگفتم پس من چی میگفت من چکار کنم ک چیز نمیشی جالب ترش توی هیچی ازم راضی نیست آشغال در صورتی ک هر کی منو می بینه میگه بهترینی تمام مسولیت زندگی روی دوش منه اون چکار میکنه همیشه در همه چیز کم میذاره در صورتی ک داره اما من هیچ وقت اونطوری دعوا نکردم همیشه میگه تو غرغرو هستی اگر زن دیگه بود آتیشش میزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه خودش میبینه چقد حالم بده ،هم افسردگی دارم هم مشکلات جسمی دیگه .بچه بیش فعالی که شب و روز دارم ب ...

منم شوهرم هیچوقت باهام رابطه نداشت دنبال زنای بقیه میرفت خیانت جنسی میکرد.بعدشم که بیمارشد دیگه توانشو نداره. همیشه هم توخواب.....میشم دیگه ازخودم ورابطه وهرچی مرد حالم بهم میخوره 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

خوبه خودش میبینه چقد حالم بده ،هم افسردگی دارم هم مشکلات جسمی دیگه .بچه بیش فعالی که شب و روز دارم ب ...

بمیرم برای دلت 

خدا از گناهاش نگذره ایشالا 

دلتو به خدا بده ک ایشالا پاداش همه این صبرتو میبینی 

زیاد هم دم پر این نرو مردا رو باید یه جوری ادب کرد ک از کردشون پشیمون بشن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
نمازاتو اول وقت بخون خيلي بركت ميده به وقتت ديدم كه ميگم . بعد برنامه بريز تا بتوني شب پيش همسرت باش ...

اهل نماز اول وقتم ولی ببین این یه هفته چقد حالم بد بود که نمازمم نمیخوندم،اونوقت آقا توقع رابطه داره

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دادم اتفاقا اما واقعا هيچ تاثيري نداشت براش اصلا بيرونش نميبرم اسم داره البته بخاطر بيماري هاي دوسال ...

کرونای لعنتی سیستم ایمنی ها رو کم کرده

هر روز بهش شربت لیمو عسل بده، اب قلم، بلدرچبن، تقویتش کن حسابی

دقیقاموافقم ی حرکتایی میزنن ک زن سرد میشهولی چ میشه کرد خرررن دیگهوقتی میخوای زندگی کنی و بچه داری م ...

چه قشنگ عزیزم😚😂

عزیزم همه این ویتامین ها رو با هم مصرف نکنید میتونه عکس عمل کنه تویی بودنتون هر کدوم رو زمان مشخص و با فاصله زمانی منظم بخورید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
منم شوهرم هیچوقت باهام رابطه نداشت دنبال زنای بقیه میرفت خیانت جنسی میکرد.بعدشم که بیمارشد دیگه توان ...

منم اصلا باهاش ارضا نمیشم.

انگار مجردم هنوز ،میاد کارشو میکنه و میره .منم فقط تظاهر به اینکه خیلی خوبه و لذت میبرم.

کاااااش اصلا رابطه جنسی نبود.متنفرم .

من پیش قدم شدم گفت خودت آتیش گرفتی اومدی الان وگرنه اگه دوس مداشتی اصلا نمیومدی.

نمیدونست همون لحظه هم دلم نمیخاست

توروخدا تاپیک رو نترکونین یکم دیگه میام تک تک حرفاتونو میخونم ،بهتون نیاز دارم

چرا با وجود گرمی هنسرت پسش میزنی و میری سراغ خود ... قدر بدون ک شوهرت سمتت میاد شوهر من افسرده سرد ، این کارو میکنم عذاب وجدان میگیرم

هرچی رابطتون بیشترشه حسخودتم بیشنر میشه اونم بهت بیشتر محبت میکنه، میدونم ک خسته ای ولی اولویتو بذار خودتون، شرایط جسمی روحی خودتم بهتر میشه

الانم نزدیک پریودته و تعطیلی مدارس کلافت کرد ، افسردگی اوج گرفته

مکملایی ک گفتم بخور

انشالله بهتر میشی

بمیرم برای دلت خدا از گناهاش نگذره ایشالا دلتو به خدا بده ک ایشالا پاداش همه این صبرتو میبینی زیاد ه ...

حتما اینکارو میکنم خواهری ،دیگه نمیکشم .بدترین تحقیری که تا حالا تو عمرم شدم دیشب بود ،بدون لباس هولم زد و از اتاق انداختم بیرون تا دو دقیقه قبلش خوب بود یهو جنی شد

چه قشنگ عزیزم😚😂عزیزم همه این ویتامین ها رو با هم مصرف نکنید میتونه عکس عمل کنه تویی بودنتون هر کدو ...

ویتامین ای میل جنسی رو زیاد میکنه دکتر گفت بخور 

ویتامین دی ماهی یکی البنه کیپسی کمبود داره ماهی دوتا

مولتی ضعف جسم رو میگیره

منیزیم ارامش میده

خواهر. خیلی خستم اشک چشمام از دیشب خشک شده بود الان دوباره سرازیر شد .خیلی عذابم داده دیگه دلم به چی ...

عزیزدلم گریه کن اونقدری گریه کن تا دلت اروم بشه ولی گلم من وتو که موندگارنیستیم اخرش هممون میمیریم ، پس برای این چندروزی ک مهمانیم بهتره کاری کنیم ک حداقل لذت دنیا را ببریم .همسرت فعلا تبدیل شده ب فرد سمی زندگی شما ک خب تاحدودی حق داری ، درگام اول خودت مهمی و در گام بعدی فرزندت و خانواده ....

شما باید حال دلت را خوب کنی، دچار افسردگی شدی، چارش فقط و فقط روانپزشکه....عزیزم برو دکتر و برای خودت سعی کن بهتربشی، از همسرت بت ساختی ، قرار نیس حال دل تو به حال اون بسته باشه .....تو خودت ی ادمی که حق زندگی داری 

امروز یه برگه بردار و تمام نعمت هایی ک داری را بنویس و پشت برگه برای خدا نامه شکرگذاری بنویس .

فردا ی برگه بردار خوبی ها و بدی های خودت را ریز و درشت همه را بنویس و پشت برگه تغییراتی ک دوس داری ب خودت بدی را بنویس 

پس فردا ی برگه بردار خوبی ها و بدی های همسرتو بنویس (جز به جز، مثلا مژه های بلندی داره) پشت برگه ی نامه درحد ده خط براش بنویس و از خطاهاش حرفی نزن ولی بگو بیشتر ازت توقع دارم ک کنارم باشی 

از روز چهارم برای نعمت هایی ک داری ی نامه شکرگذاری بنویس و خطاب ب فرزندت و ارزوهایی ک براش داری 

تو این حسن با خدا عهد کن ک از۳تا از گناهات دوری میکنی و درعوض ازش کمک میخوای ک حال دلت را بهتر کنه ...

اگه خودت بخوای باور کن میتونی بهتربشی، تا عید حال دلت خوب خوب شده ....

برای رابطت هم میدونم چقدر سخته ک همسرت اصلا کاری بلد نباشه پس خودت بهش بگو ک چیکار کنه و سعی کن قبلش حتما تحریک شده باشی، اوایل ک هنوز همسرت جایی تو قلبت نداره توی ذهنت تصویرسازی و فکر کن و ژل لوبریکانت هم ب مقدار تقریبا زیاد استفاده کن و بعد برو سراغ همسرت .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کلا یه آدم زورگو ،عصبی ،حق به جانبه که زندگیمو برام جهنم کرده .من که ازش راضی نیستم خدام ازش راضی نب ...

عزیزم اشتباه تو همینه ک ازخودگذشتگی بیجا کردی 

خب وقتی ار..ضا نمیشدی باید بهش میگفتی 

به نیا..ز های خودت اهمیت بده و برای خودت ارزش قائل باش🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
منم اصلا باهاش ارضا نمیشم.انگار مجردم هنوز ،میاد کارشو میکنه و میره .منم فقط تظاهر به اینکه خیلی خوب ...

چرا بهش نمیگی تو این 14 سال یکبار هم ارضا نشدی؟ 

اگه آشتی کردید حتما حتما حتما بگو 

اون احمق فکر کرده تو میشی و وسط کار ول کرده و نخواسته تو بشی 

واااای خدا چه موجوداتی خرین این مردا 🤦‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️