2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 26777 بازدید | 818 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سی و یکی دو سالمه، نه تخصص خوندم نه مطب شخصی زدم، منتظرم ببینم شوهدم کجا طرح میوفته برم اونجا زندگی ...

عزیزم دوستداری مطب بزنی بزن،دوستداری تخصص بخونی بخون و با شوهرت یه شهر انتخاب می کنید میرید اینا راه حل داره شما خودت خودت اذیت میکنی و به خودت سخت میگیری،شوهرت که محدودت نمیکنه بگی میخوام مطب بزنم تشویقت میکنه و حتی کمکت میکنه بگی تخصص بخونمم همینطور،همسرت الان ازدواج کردن و حتی شاید نیاز به درآمد بالاتر داشته باشن ولی خودش محدود نمیکنه داره تخصصش میکیره

اسی تو انگار به حال بد مع تاد شدیحتی اگه شرایط بیرونی هم بخاد رو به بهبود بری خال درونیت یه چیزی پید ...

اره دقیقا

امشب یه استوری بهمم ریخت همکلاسی دوران تخصصم با هکلاسی عمومیم یه استوری مشترک گذاشته بودن هردو متخصصن الان و هیئت علمی یه دانشگاه فکر اینکه منم میتونستم تو جایگاه اونا باشم با دغدغه های اونا نه اینکه کی کلینیک پولم رو میده یا کی شوهرم میاد دنبالم

اصلا نمیتونم به بچه فکر کنم احساس میکنم‌مامان خوبی نمیشم

چرا به خودتون حس ناکافی بودن دارید؟🥲

توروخدا این فکرا و ذهنیتا رو با خودتون به خونتون نبرید یه آدم جدید شو با خودت مهربون باش🥲💕

تاریکی نبوده ساحل جان؛ مسیر عبور بوده تا به روشنی برسید. مسیر سایه داره، افتاب داره، درخت داره ، خشک ...

میدونی منم توی لحظه سخت وبهرنجی هستم حرفت قشنگه برفدانه جان

ولیییییی صبر از سه حرف ساخته شده ها ولییی امان از عمق واژه

من خودم خورد شدم پوست انداختم ولی هنوز به روشنایی نرسیدم

گاهی اوقات میگم خدایا مگه نگفتی به اندازه صبر بندت؟من موهام سفید شد،یعنی صبرم جزیلتر از اینهاست؟اگه هست چرا موهام سفید شدن.من توی سه سال موهام سفید شدن همه

نمیدونم فکر نکنم کسی با نداشتن پارتنر فکر کنه بازنده‌ست.خیلی شوهرم رو دوست دارم ولی همش حس میکنم که ...

اصلا اینطور نیست چون تو خودت شوهرت کنارت بوده و کسی ام نمیاد از احساس درونیش به دیگران بگه 

میشناسم خانوم فوق تخصص پزشکی بسیار زیبا و پولدار که گفته حاضر بودم ده مرتبه جایگام پایین تر بود ولی عشق و تو زندگیم داشتم  حالا این خانوم کلی ام کیس دورش هست اما خب با کسی نتونسته اوکی بشه  

همینطور یه آقای کارخونه دارم با این شرایط میشناسم

در کل بنظرم این یه حس درون خودت که همش دنبال حسرت برای خودت میگردی تا لذت بردن از زندگی

اره دقیقاامشب یه استوری بهمم ریخت همکلاسی دوران تخصصم با هکلاسی عمومیم یه استوری مشترک گذاشته بودن ه ...

ببین شما الان از زندگی اونا خبر نداری چه بسا اونا شما رو ببینن بگن چه شانسی داره با یه جراح ازدواج کرده دیگه تخصصم نخونده یعنی میخوام بگم خیلیا شرایط خوب خودشون نمیبینن و فکر میکنن بقیه بهترن

احساس میکنم اگر مجرد میموندم الان به خیلی جاها رسیده بود ولی الان منتظرم شوهرم بیاد دنبالم ببرتم خون ...

شیطون رو لعنت کن دختر

الحمدلله که خوب پیش رفته معذرت میخوام 

اگه یه خانواده دور از جون زبون نفهم داشت چی؟ 

اره دقیقاامشب یه استوری بهمم ریخت همکلاسی دوران تخصصم با هکلاسی عمومیم یه استوری مشترک گذاشته بودن ه ...

ای خدا دورت بگردم تو چرا انققققدر همیشه خودت رو تخریب میکنی،چرا خودت رو با بقیه مقایسه میکنی،شما امشب استوری دونفر رو دیدی،بهم ریختی و حسرت خوردی،به این فک کن که 90 درصد راه رو اومدی و شماهم فقط 10 درصد دیگه مونده که این مسیر رو تموم کنی به این فکر کن که هزار نفر دور و برتن که حسرت زندگیت رو میخورن و 99 درصدشون حسادت میکنن به شرایط شما. 

اگه خوت صرفا پیشرفت رو دوست داری پاشو و ازهمین فردا ادامه بده اما اگه نشستی میگی حیفففف من خیلی راحت میتونستم جای فلانی باشم و..... 

تهش چیشد نشستم خونه مادرم منتظرم شوهرم بیاد دنبالم!!!!! 

اصلا این تفکرات با منطق جور در نمیاد. من همیشه بهت گفتم خودت رو دوست داشته و قدر خودت رو بدون. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈