2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 19592 بازدید | 655 پست
یه روزایی یه جایی هستی فکر میکنی نمیگذرهظهر یه روز طولانی دراز میکشی به سقف نگاه میکنی حس میکنی تا ا ...

چه توصیف قشنگی

چه حرفای دلنشینی🫂

هر کس یه نفر مثل شما تو زندگیش لازم داره

آهوانه جان عمیقا خوشحالم که حالت بهتره❤️امیدوارم که حال خوبت باز هم ادامه دار باشه🤗و بدون که باید ت ...

خانم دکترایرسا خیلی وجود آرامش بخش؛ پرمغز و خواستنی دارید باعث افتخار شنیدن حرفهاتون .تنتون سالم و دلتون عمیقا شاد باشه الهی امین

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول بشه من که خیلی ذوقشو میکنماردیبهشت ازمون داره خیلیم درسخونهخیلیی زیاد واقعا ادم با سوادی هست و ...

پس انشالله جواب تلاش هاش رو میگیره و این سیستم واقعا به ادمای باسواد نیاز داره

انشالله هرچی خیر و صلاحت هست برات اتفاق بیفته

احساس میکنم یکی از دلایل اینکه کراشته همین درس خون بودن و سوادشه نه؟

برای منم اینجور ادما خیلی جذابن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزممروزای پیش شما نازش رو میکشیدی یادته؟ به هرسازی که میزد میرقصیدی و تمام تلاشت رو برای جلب رضایت ...

مرسی عزیزم فعلا پافشاری کردم ولی نمیدونم چطور باید دنبال خونه بگردم چون شوهرم هیچی مشخص نمیکنه میگم رهن قرارده کنیم؟ اجاره؟ بخریم؟ میگه هر جور خودت میدونی

ببین من شوهرم زنگ میزنه بهممثلا در روز کلا ۵ دقیقه زنگ میزنهاون ۵ دقیقه جای اینکه از خودمون بگیم یا ...

وای شوهر منم همینه.

عملهایی که من ازشون سر در نمیارم با ذوق تعریف میکنه فلان اپروچ رو رفتم که من اصلا نمیدونم چیه بعد باید تشویقش کنم. بعدشم که بحثهاش با سال بالا و پایین و ...

یه روزایی یه جایی هستی فکر میکنی نمیگذرهظهر یه روز طولانی دراز میکشی به سقف نگاه میکنی حس میکنی تا ا ...

به به چقدر عمیق... دقیقا ادم یک موقع فکر میکنه دنیا به اخررسیده و تهشه یک دفعه خداوند ورق رو برمیگردونه و دلها رو نرم . ساحل خانم زیبا و نازنین عکس تولد رو لحظه اخر رسیدم نشد بگم در اون عکس چهره ملوس و زنانگی خوبی و طنازی بود ماشاالله .

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

وای شوهر منم همینه.عملهایی که من ازشون سر در نمیارم با ذوق تعریف میکنه فلان اپروچ رو رفتم که من اصلا ...

بعد دیدی چقدر محیطشون سمی و خاله زنکیه؟

روابط مسخره

این میخواد حال اونو بگیره

میخوان زرنگ بازی در بیارن سر بیشتر عمل دیدن…

بعد من واقعا نمیدونم در جواب چی باید بگم چجوری باید اروم کنم!

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
پس انشالله جواب تلاش هاش رو میگیره و این سیستم واقعا به ادمای باسواد نیاز دارهانشالله هرچی خیر و صلا ...

بله دقیقااااااااااااااا زدین تو هدف

ادمای درسخون و با سواد خیللللیییی جذابن🥲ناخوداگاه توجهم به همه ی درسخون ها و باسوادا جلب میشه(همشون نه از جهت کراش و علاقه البته😅)

و میدونید با این اوضاع سهمیه ها که هرکسی که درس خونده و نخونده وارد جامعه پزشکی میشه،افرادی که واقعا سواد دارن خیلی به چشم میان،این کراشمم از همون دوران اینترنی بسیار با سواد بود و تو بیمارستان هر موقع همکاراش به مشکل میخوردن سریع بهش زنگ میزدن

و جدای از سوادش بسیار هم پزشک با اخلاق و با تعهد و مسئولیت پذیریع

در کل خیلی کراشه🥲😂❤️

مرسی عزیزم فعلا پافشاری کردم ولی نمیدونم چطور باید دنبال خونه بگردم چون شوهرم هیچی مشخص نمیکنه میگم ...

بگو بعنوان یه مرد ازت میخوام مسئولیت این مورد رو خودت برعهده بگیری و نذاری رو دوش من

من این درخواست رو دارم و عملی کردنش با توئه 

راستش من خیلی از حساب کتابای مالی شما سردرنمیارم اما میتونه ماشینش رو بفروشه و خونه بخره 

درواقع یه مالی رو تبدیل به مال دیگه کنه و متضرر هم نشه 

میتونید یجای کوچیکتر بخرین

من به شخصه اجاره رو نمیپسندم بستگی به نظر شخصیتون داره

عزیزم شما اول قشنگ همه ی جوانب رو بسنج و بهش پیشنهاد بده

وبعد که براش مشخص کردی« فلان خونه رو فلان منطقه خریداری کنه» این وظیفه رو به خودش محول کن و خودت رو عقب بکش.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
بنظرم ذهنیتت رو درست کن و نسبت بهش بدبین نباشاگه بخوای وسواس بخرج بدی ناخوداگاه اتفاقات عجیب غریبی ب ...

دقیقا درسته.

یه جورایی نمیتونم بگم خوشحالم ولی خیلی خیلیم ناراحت نیستم بابت اتفاق هایی که افتاده چون الان احساس مسکنم اگر برگردم سر زندگیم خیلی متفاوت خواهد شد زندگیم و بهتر میشه

بله دقیقا همون حس و حال رو دارم

عزیزم یه ویس به اسم کلید مرد  دکتر حبشی  هست تو نت بزن

یکی تو نینی سایت معرفی کرد منم گوش کردم 

کلید مرد  دکتر حبشی 

یه کم بی کیفیته صداش 

ولی بد نیست گوش کنی 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز