2777
2789
عنوان

بهم خردن بله برون

963 بازدید | 92 پست

تاحالا اینجور اتفاقی برای خودتون یا اطرافیانتون افتاده؟

الان ۱۰ماه از اون ماجرا گذشته

بعضی شبا خیلی به یادش گریه میکنم

آشنایی مون سنتی بود،نمیدونم چطور شد،حدودی ۴۰روزی رفت و امد داشتیم توافق کرده بودیم سر مهر و خرید عقدو ...

من هم واقعا پسره رو دوست داشتم

یهو شب بله برون ،یکی از فامیلای ما چک و چونه مهریه زد که بیشتر کنید...

یه جمعیتی هم اون شب خونه ما بودن

یه بحثی شد...ولی آروم شد...عکس گرفتیم انگشتر نشون دست کردم..خوب بود.

فرداش زنگ زد مادرش گفت ما نمیتونیم و برید دخترتون رو عروس کنید😔🥲

بچه ها دلم شکسته،هنوز بعد ۱۰ماه نمیتونم جواب دلمو بدم...خیلی اطمینان داشتم ،چون همچی رو ب جلو بود داشت خوب پیش میرفت،کارای عقد کرده بودیم ،گروه خون ...

خانوادش با خودش زمین تا آسمون فرق شون بود

حتی پسره هم اون شب خونمون گریه کرد

بچه ها دوستش داشتم،این مدت نتونستم کسی رو بجای اون تو قلبم بزارم😔

بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم برای خودم و اون که اولین چیزا رو  باهم تجربه کردیم و تهش نشد💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره دیگه بعدش بهت پیام نداد؟ چرا اجازه دادید فامیل حرف بزنه آخه به فامیل چه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دیگ فکرشونکن قوی باش ارزششونداره،پسره اگ دوست داشت وجربزه داشت برات میجنگیدانقدراحت ازت دست نمیکشید

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
یه واسطه بفرستید؟

بنظرشما ارزششودارن که واسطه فرستاده بشه براشون؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من همین اتفاق مشابه ولی من نخاستم که نامزذم باکلی اصرار نزاشت بهم بزنم اشتی کردیم پسره رفتارش چطور ب ...

مثل رویا بود

پسره خیلی دوستم داشت خیلی

زنگ پدرم میزد خودش جو رو آروم می‌کرد

ولی مادرش ...

فکر کنم خاله ش باعث  بهم خردنش بود..خودش دختر داشت و پسره میگفت خوشم نمیاد ازش

ولی هرچی خودش دست و پا میزد

نهایت خانوادش همراهیش نکردن

خب پس خاله زنک بازیه مامانش و خالش فردا دختره رو قالبش میکنن سعی کن کناربیای

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
پسره دیگه بعدش بهت پیام نداد؟ چرا اجازه دادید فامیل حرف بزنه آخه به فامیل چه

همون شب پیام داد

گفت حالم بده واقعا باورم نمیشه

پدرم رفته بود با پسره صحبت کرده بود بابت عکسا و اینکه حرفی فردا پشت سر من نباشه

پسره عذر خواهی کرد و حلالیت گرفت

مطمئنم حالش بهتر من نبوده و خانوادش چاره ای براش نذاشتن