2777
2789
عنوان

کیا میخان وزن کم کنن اما اراده ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 97 پست
۷۵. ضرب در ۲۰. میشه۱۵۰۰. منهای. دویست میشه ۱۳۰۰. شما باید روزی ۱۳۰۰ کالری مصرف کنی

برای کاهش وزن گفتم

نه تثبیت وزن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میخوام اسی لینکش مربوط به کدوم پیام رسان و کجاست ؟؟

ایتا عزیزم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
یسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر میشم؟؟ یا ...

عزیزم منظورش اینه ازین مقدار ۹۵۰ تا نباید بیشتر بخوری و گرن چاق میشی و اینکه جواب سوالت بستگی ب تحرکت هم داره خب باید کنارش ورزشم بکنی ن اینکه خونه نشین باشی و بی تحرک و با ۹۵۰ تا همینطوری الکی لاغر شی نه.

ورزشم می کنی؟

ن گلم تو نمیتونی هرچی دلت خواست بخوری فقط چون کالریش کمه

مثلا میگن اره کاهو خیار کالریش صفره واس رژیم بخورین و فلان

ولی طب سنتی میگه طبع این دو بشدت سرده و سوخت و ساز بدنتو خیلی میاره پایین و معدتو سرد میکنه پس خوب نیست افراط کنی

باید طبع خودتو بشناسی اول.

واس کاهش وزن هم استاندارش هفته ای ۱ کیلو کاهش هست. افراط نکنی

درخواست دادم سارینا جون قبول کن

اومدی عزیزم تو گروه؟؟؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖