2777
2789
عنوان

این بینی طبیعی عمل شده یا نه

400 بازدید | 39 پست

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کِی عمل کردی؟!چند گرفت؟منم دوست دارم برم پیشش

۴ماهه عزیزم 

۴۵

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 
راضی هستی؟!مشکل تنفسی نداری؟!

نه عزیزم مشکلی ندارم ب لحاظ تنفس اما خب من خودم طبیعی میخواستم کاملا دوست نداشتم مشخص بشه ک جراحی کردم

نه عزیزم مشکلی ندارم ب لحاظ تنفس اما خب من خودم طبیعی میخواستم کاملا دوست نداشتم مشخص بشه ک جراحی کر ...

ببین من که از روبرو ندیدم

ولی از نیمرخ خیلی خوبه و معلوم نیست عملیه

من آسم دارم خیلی از عملش میترسم

راستی چقدر طول کشید تا بهت نوبت عمل بده؟

ببین من که از روبرو ندیدمولی از نیمرخ خیلی خوبه و معلوم نیست عملیهمن آسم دارم خیلی از عملش میترسمراس ...

سه ماه عزیزم 

ببین من که از روبرو ندیدمولی از نیمرخ خیلی خوبه و معلوم نیست عملیهمن آسم دارم خیلی از عملش میترسمراس ...

نه عزیزم نترس همه چیزو قبلش بررسی میکنن

اره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم میشه تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..