2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا هدیه به شهید سید مجتبی علمدار

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 108 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه من اشتباه کردم ی لحظه ببخشید ،شرمنده 11تا بوده من دوتا برداشتم اون خانوم 5تا سر جمع 7تا میشه 4تا مونده

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

3تا دیگه مونده

یه خانم گفت هفته ی دیگ شب جمعه دوتا میخونه بااینکه شما گفتی تا۱۱دی وقت هست فک کنم متوجه نشد ۱۱دی نمیشه شب جمعه بعد😅

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یه خانم گفت هفته ی دیگ شب جمعه دوتا میخونه بااینکه شما گفتی تا۱۱دی وقت هست فک کنم متوجه نشد ۱۱دی نمی ...

وای من کلا گیج میزنم امشب خدا منو ببخشه 😂درگیر اون نماز استغاثه هستم چجوری بخونم وای خدا 😂🥴 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

حاجتتون روا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%85

عزیزم میشه تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام