2777
2789

سلام دوستان 

من ۵کیلو اضاف دارم اما هربار تصمیم میگیرم یهویی میزنم زیرش نیاز به انگیزه دارم 

کیا اینجورین بیاین یکم درد و دل کنیم 

البته بگم ک ه من سابقه ی کاهش وزن ۱۵کیلویی هم ۲بار دارم 

یعنی قشنگ میدونم چطوری لاغر میشم ولی اراده لعنتی رو ندارم همراه میخام

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین طور دقیقا مثل توام

میای باهم هماهنگ شیم یه گروه بزنیم کنارهم وزن کم کنیم🥲

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
وای حرف دلمو زدی منم دقیقا ۵ ۶ کیلو میخوام کم کنم همش ریزه خواری دارم بیا هماهنگ شیم😥بدنسازی هم کار ...

من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم ۶کیلو کم کردم الان فعلا دیگه خسته شدم از ادامه رژیم وورزش

خب خوبه باز 

منم ی زمانی یادش بخیر ۱۵.۱۶کیلو‌کم کردم همه دهناشون وامونده بود

من باید ۱۲ کیلو کم کنم

با رژیم کالری شمار

یسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کرده

من اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر میشم؟؟ یا باید کمتر بخورم

و اینکه میتونیم هرچیزی بخوریم فقط بیشتز از ۹۵٠ کالری نشه؟؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

خب خوبه باز منم ی زمانی یادش بخیر ۱۵.۱۶کیلو‌کم کردم همه دهناشون وامونده بود

منم یه بار۱۵ کیلو وزن کم کرده بودم باز دوباره سر بارداریم همش برگشت

خدایا خودت کمک کن 

اره حتما

میخوام ارادم قوی شه تنهایی نمیتونم دقیقا مث تو قبلنا توی دو س سال نزدیک ۱۰ کیلو و بیشتر کم کردم 

استانداردش میگن هفته ای یک کیلوعه ک کم کنی

میگم تاپیکای قبلی تو خوندم

گروه داشتی قبلا خب چیشد؟