2777
2789
عنوان

بیاید از اولین باری که همسرتون شمارو بدون آرایش دید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 92 پست
آره دقیقا همسر من همین شکلیه الان مثلا من موهای دستمو بزنم قشنگ میفهمه با چی موهای دستمو زدم ژیلت مو ...

خب حالا جدای از این حرفا دستاتو با چی میزنی گل🫠😂😂

من به ژیلت حساسیت داشتم پوستمو خشک و تیره می‌کنه 

شما با چی شیو میکنی؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

آره دقیقا همسر من همین شکلیه الان مثلا من موهای دستمو بزنم قشنگ میفهمه با چی موهای دستمو زدم ژیلت مو ...

چقد خوبن مردای اینجوری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بار با لباسی که برای محیط کارم بود و صورتی که حداقل هفت هشت ساعت رنگ ارامش ندیده بود..دید

از ارایش خیلی سردرنمیاره فقط میگه باحجاب و سیبیلو بودی😐🤣

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

اینطور مردا خیلی خوبن

همه چی ریز به ریز دقت میکنن یادشون میمونههه

میبینی از خاطرات چند سال پیش با زمان و مکان و ساعت دقیقش میگه😂🥹😍آدم ذوق مرگ میشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اولین بار با لباسی که برای محیط کارم بود و صورتی که حداقل هفت هشت ساعت رنگ ارامش ندیده بود..دیداز ار ...

عزیزم 😂❤️پایدار باشید 😘

شوهر من نمی‌دونم چرا زیاد به لباس خریدنم و آرایش کردنم واکنشی نشون نمیده‌ باورکنید یه شلوار گرفتم یه تومن ازش خوشم نیومد نپوشیدم دادم به خواهرزادم شوهرم حتی نپرسید چرا یه دفه شلوارتو پات ندیدم 

.....خدایا دوستت دارم  
شوهر من نمی‌دونم چرا زیاد به لباس خریدنم و آرایش کردنم واکنشی نشون نمیده‌ باورکنید یه شلوار گرفتم یه ...

شاید مشغله کاریش زیاده؟

دوره ما ابروهای عروسو با تیغ میزدن

بعد من بعد عروسیم هروقت میرفتم حموم به شوهرم میگفتم باید چشاتو ببندی تا من بیام مداد بزنم به ابروهام 

خدایی چه دوره مزخرفی بود الان یادم افتاد دوباره حرص خوردم

شاید مشغله کاریش زیاده؟

نه والا زیادم مشغله نداره فقط به من توجه نمیکنه برامم دیگه مهم نیست یادگرفتم برا دل خودم بپوشم و آرایش کنم بااین تاپیکت داغ دلمو تازه کردی     

.....خدایا دوستت دارم