2777
2789
عنوان

اونایی که مثل من نچرالن

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 80 پست

عزیزم اگه خودت میخوای تغییر کنی که خب انجام بده،اما اگه تحت تاثیر جو اطرافته اصلا انجام نده،منم کااامل نچرالم اما هرجایی که میرم با اعتماد به‌نفس کامل تازه از زیبایی نچرالم و اعتماد‌به نفسم نسبت به بقیه لذتم میبرم،آدم خوبه خودش خودشو دوست داشته باشه،اون وقته که بقیم همین حسو دارن ،آدمهای زیادی رو اطرافم دیدم که هزارتا کار زیبایی انجام میدن تهشم از خودشون راضی نیستن و تازه مدام مورد تمسخر بقیه هم قرار میگیرن و حتی نتیجه عکس هم داره،خوبه به جای وقت گذاشتن و هزینه کردن برای عمل‌های زیبایی،به بهداشتمون برسیم،به پوستمون رسیدگی کنیم با مراقبت های پوستی،به انداممون با ورزش و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه نمیگی همه شکل هم شدن شمام میخوای شکل اونا بشی؟

آره دیگه آدمها همه مدل عملی شدن ما متفاوتیم

بعدش من هر جا میرم جدیدا بهم میگن شما که وضع مالیتون بد نیست چرا هیچ کاری نمیکنی؟؟😐😕

خب همون پوست صاف خودش جزو کارهای زیبایی به حساب میاد ...

جزو اهمیت دادن به خودت حساب میاد

برا حال خوبت به خودت برسی.نه اینکه بری یه کیلو ژل بزنی بوتاکس کنی لیفت کنی (البته توهین حساب نشه  ها)

ماسک یه چیز طبیعیه برا اینکه پوستت شاداب باشه.قرار نیست که خودتو رها کنی

💔😭

خب همون پوست صاف خودش جزو کارهای زیبایی به حساب میاد ...

کارایی ک باعث یشه پوست و مو بهترین شکل فعلی خودشون بشن ب نظرم مراقبتی هستن چون در نهایت نچرال بودنو زیر سوال نمیبره 

ب نظرم حتی بوتاکس و تزریق ژل تو سنین بالا هم اوکیه 

ولی مثلا گونه بزرگ چانه تیز لمینت کامپوزیت سفید تابلو ابرو های کاشت یا فیبروز فیر طبیعی دماغ عمل شده فانتزی و نیمه فانتزی کشیدن ابرو ب بالا نمیدونم اسمش چیه تون خیلی ضایع س 

مینیمال