2777
2789
عنوان

بیاید از اولین باری که همسرتون شمارو بدون آرایش دید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 93 پست
سوار ماشین شدیمشوک شد چشاش برق میزدگف مگه میشه ادم همه جوره خوشگل ترین باشههمون لحظه صدقه گذاشتزنگ ز ...

الهیي😍😂❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

منو از همون اول بدون آرایش می دید،اصلا یادم نمیاد برای بیرون رفتن آرایش کرده باشم،نهایتش یه رژ میزدم‌الان دیگه همون رژ هم نمیزنم😬

برای عقد و عروسی که رفتم آرایشگاه همش میگفت قیافه خودت بهتره اینا چیه مالیدن رو صورتت

یادش بخیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوآب بود یا واقعی

واقعی😂

زیادی چرب زبونه اونقد خوب با مامانم حرف میزنههههه دیگه مامانم اونو بیشتر از من میخواد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چرا احساس میکنم جز یکی دونفر همتون خالی بستین

ماشالا مثل رمانا همتون خوشگل 

جذاب

🤐🤐🤐

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
منو از همون اول بدون آرایش می دید،اصلا یادم نمیاد برای بیرون رفتن آرایش کرده باشم،نهایتش یه رژ میزدم ...

عزیزم،جمعه هفته پیش عروسیم بود قبل از اینکه برم آرایشگاه همسرم دقیقا همینو گفت،گفت قیافتو عوض نکن اصلا بهت نمیاد یه آرایش سبک داشته باش

عشقتون پایدار❤️❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

نه ببین ربطی به ارایش کم و زیاد ندارهبعضیا تیزننگاهای سطحی ندارنقشنگگگگگ خانومشونو نگا میکنم مو ب مو ...

آره دقیقا 

همسر من همین شکلیه 

الان مثلا من موهای دستمو بزنم قشنگ میفهمه با چی موهای دستمو زدم 

ژیلت موکن بند یا چی 

با همون نگاه اول هم فهمید بینیمو عمل کردم با اینکه بینیم اصلا تغییری نکرده بود بعد عمل و خیلی خیلی طبیعی بودش و حتی دوستام که یکی دو سال با هم بودیم نفهمیدن من بینیمو قبلا عمل کردم 

همسرم فهمید😬

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛