2777
2789
عنوان

بیاید از اولین باری که همسرتون شمارو بدون آرایش دید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 93 پست

کلا از اول بدون آرایش منو دید

ارایش میکنم تعجب میکنه😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوره ما ابروهای عروسو با تیغ میزدنبعد من بعد عروسیم هروقت میرفتم حموم به شوهرم میگفتم باید چشاتو ببن ...

عروسیتون ده هشتاد بود؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

همسرم اولین بار محل کارم منو دید ک آرایش هم نداشتم همونطورم پسندید الانم مگه برم مهمانی ی رژ و ریمل بزنم اهل آرایش نیستم حوصله ش رو ندارم بلد هم نیستم زشت میشم خخخ بدون آرایش سنگین ترم 

مینیمال 

همیشه بدون آرایش بودم.ساده محجبه چادری بدون یه ذره آرایش....حتی عقدمون ساده و محضری بود.هیچ آرایشی نکردم.حتی ابرو بر نداشتم....شب حنابندان اومد دمه آرایشگاه دنبالم.هنگ کرد😂😂😂😂طفلک داشت پس می افتاد😂😂😂

خب حالا جدای از این حرفا دستاتو با چی میزنی گل🫠😂😂من به ژیلت حساسیت داشتم پوستمو خشک و تیره می‌کنه ...

با موکن میزنم 

درد داره ولی دیر تر درمیاد موها چون موها رو از ریشه در میاره دیگه سه ساعت تو حموم موهای دستامو نمیزنم تو اتاقم میشینم رو تخت میزنم به برق موها رو دونه دونه در میاره خوبیش اینه که عجله داشته باشی دیرتر باشه یه دقیقه میزنی به برق سریع کارتو راه میندازه 

تو عقد بودیم یهو بهم گفت موهای دستاتو با موکن زدی ؟من پشمام ریخت حقیقتش چون معمولا پسرا فرق این چیزا رو نمی‌دونن همه رو یکی میدونن من که خودم دخترم نمی‌دونم فرقشون چیه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛