تحصیلاتم خوبه دانشجوی پرستاریم ۲۰ سالمه خوش چهره ام قدم ۱۷۵ هست چاقم نیستم یکم لاغرم (اون تاپیک چاقی برا این بود شناسایی نشم) هیچچچچچچچ پسری از من خوشش نمیاد صبحا واسه دانشگاه دو ساعت آرایش میکنم همه میگن خیلی خوب بلدی آرایش کنی دماغمو عمل کردم پیش یه دکتر خیلی خوب کلی وسواس رو لباس دارم لباس پوشیدنمم خوبه خدایی ولی هیچ کس از من خوشش نمیاد درونگرام هم البته خیلی حس بدی دارم حس تنهایی عذابم میده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤