2777
2789
عنوان

کسی بوده از وزن بالا خیلی لاغر کنه و وزنشو بیاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارویی واسه پرخوری عصبی هم مصرف میکردی؟

دکتر رفتم دارو زیاد دارم من مشکلات بیماری زیادی دارم اونام بی اثر نبودن .

ولی ببین ی حس خوبی میده میری لباس میخری برا تن مانکن بهت میده پرو کنی گونی میپوشی بهت میاد

goftino.com/c/BPP1A4

دکتر رفتم دارو زیاد دارم من مشکلات بیماری زیادی دارم اونام بی اثر نبودن .ولی ببین ی حس خوبی میده میر ...

ان شالله بیماریات از بین میرن و دیگه دارو مصرف نکنی

اره خیلی خوبه بهم هیچی نمیادبا این شکم گنده.الان ۷۳ کیلو هستم ۶۳ بشم عالی میشم قدمم ۱۶۵ هست

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
واس قد من خوبه من ۱۵۳ تا ۱۵۶ هستم حدوداچیا و چقدر میخوری

من قدم 160 وزنم 50

هر روز ظهر برنج و خورشت میخورم یعنی غذای برنجی.. .. ماهی یه دفه فست فود.. سوسیس و کالباس ک اصلا.. صبحانه نصف نون بیشتر نمیتونم. قبلا شیرینی زیاد میخوردم الان کمتر.. میوه خییییلی میخورم.. 

ان شالله بیماریات از بین میرن و دیگه دارو مصرف نکنیاره خیلی خوبه بهم هیچی نمیادبا این شکم گنده.الان ...

مرسی ممنون از دعای قشنگت 

ببین اراده کنی ایشلا عید کف همه میبره شروع کن از همین الان ۱۲ دراز نشست برو  عید خوشگل تر میشی ها

goftino.com/c/BPP1A4

من میوه وشیر زیاد میخورم که نفخ میکنم شما جیشام میخوریتحرکت جقدره

گفتی وزنت چقده؟ من تو خونه زیاد کار میکنم.. بچه هامم که ماشالا بهشون. شام حتما باید بخورم.. الان هم احساس گرسنگی دارم. هم صبحانه هم ناهار هم شام میخورم اما متوسط. نه زیاد و نه کم..، شبا بیشتر گرسنه میشم.. به نظرم تحرکم زیاده.. 

۶۱من تحرکم صفر کارمندم دو بچه دارم

آره 61 یکم زیاده.. باید 54بشی. 

اما لاغری هم خوب نیست.. فقط سعی کن شکم و پهلو نداشته باشی.. من به خاطر اینکه کیست تخمدان دارم اصلاح سبک دارم واسه همین لاغر شدم.. تو دوران کرونا داشتم چاق میشدم.. قبلا خییییلی چیپس میخوردم و تخمه آفتابگردان و شکلات تلخ.. پنیر پیتزا زیاد میخوردم.. ذرت مکزیکی هم هفته ای یه بار میخوردم.. الان این چیزا گذاشتم کنار.. عاشق شیرینی نارنجکی بودم.. اما برام خوب نیست..