2777
2789
عنوان

شوهرم دوس داره خونه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 67 پست
زنای لخت کف خیابون هم مریم مقدس

اره اونام تاثیر خییییلی زیادی رو هرزه شدن مردا دارن اینجا متاسفانه تا ب اینجور زنا حرفی بزنیم همه میریزن سرمون بخدا تو چن تا تاپیک گفتم زنای خراب مقصر هرزه شدن مردا هستن همه میخواستن منو بخورن انقد ک مرد ستیزن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرهایی ک تو خونه میمونن اولش اونم زیاد خود ازراییل میکنن

😐😐😐 چه ربطی داره خانوم محترم بابای خودمم عاشق خونشونه ولش کنی همش خونه میمونه ب زور می‌ره سر کارش الان اونم خود ارضایی می‌کنه؟ حرف بی ربط نزن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب حقت نیس با این ادم بمونه

خودم بلدم حقم نیست وقتی نوشتم شرایط طلاق ندارم یعنی خودم کله ام کار نمیکنه ک طلاق بگیرم؟ شاید شرایطشو ندارم 

مردا بنده بی اعتنایی ان هر چه بچسبی بهشون فراری میشن

اره خودمم فکر میکنم این قانونشونه 

ببخشید اسی انقد رک حرف میزنم اما نظرشخصی من اینه ک احتمالا شوهرت یه کاراشتباهی کرده و نمیخاد فعلا توجمع افتابی بشه بعیدمیدونم ادم شده باشه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
😐😐😐 چه ربطی داره خانوم محترم بابای خودمم عاشق خونشونه ولش کنی همش خونه میمونه ب زور می‌ره سر کارش ...

ولش کن اون خانم حالش خوش نیس

اسی شاید سرش به سنگ خورده شایدم واقعا فعلا تاکید میکنم فعلا حو صله جمع نداره 

باید یک ماه بگذره بعد متوجه میشی که این گوشه گیریش فیلمه یا نه واقعا اصلاح شده 

زمان فقط ثابت میکنه