2777
2789
عنوان

کسی بوده از وزن بالا خیلی لاغر کنه و وزنشو بیاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 85 پست
مرسی ممنون از دعای قشنگت ببین اراده کنی ایشلا عید کف همه میبره شروع کن از همین الان ۱۲ دراز نشست برو ...

ان شااله گلم 

اره باید اراده کنم

ممنونم عزیزم

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون ک عالیه لاغری شکم پهلو ولی خب برای من ک فعالیت ندارم سختهاصلاح سبکت چی بود اونوقت

خب همه ی قند های مصنوعی رو حذف کردم. حتی ماکارونی هم نمیخوردم.. چون ماکارونی خیلی مضره. رفتم طب سنتی.. بعد از غذا سرکنگبین میخوردم.. یه مشت داروی گیاهی دیگه هم میخوردم مثل ماالجبن و اینا.. 

از ۸۰رسیدم ۵۴حس سبکی زیبایی راحتی.هر لباسی بهم میاد خیلی راضیم با اینکه خانواده شوهر میگن زشت شدی

خوش به حالت.من از 115 تا 98 اومدم.ولی الان دیگه به زور یکی دو کیلو کم میکنم.دارم نا امید میشم دوباره بشم 65 کی چندسال پیش بودم

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...