خانوما شوهر من قبلنا همش از خونه فراری بود منم همش غر میزدم گله میکردم مشکلات من فقط این نیست ها هزارتا مشکل دیگه دارم مثه خیانت کردنش و ....
پارسال بهم خیانت بزرگی کرد یعنی با زنه رابطه ام داشت 😔 قول داد تکرار نمیکنه منم بخاطر خراب نشدن زندگی بچم و کلی دلیل دیگه موندم، بعد بازم میدیدم با دختر چت میکنه تا جاییکه زیر نظر گرفتمش فهمیدم فقط چت میکنه هربارم دعوا میکردم باهاش اونم میگفت برو طلاق بگیر منم میگفتم باشه از خونه مینداختمش بیرون بازم میومد منت کشی و این روال تا همین ی هفته اخیر فکر کنم ادامه داشت ، حالا بریم سر قضیه اصلی این شوهر من حتی قبل خیانتکار شدنش از من و خونه فراری بود همیشه خونه پدرش خواهراش برادراش و دوستاش بود خلاصه من دیگه بخاطر خیانتاش دیگه این مدت اخیر خوشم نمیاد خونه باشه و کنارش احساس خوبی نداشتم بنابراین بهش گیر نمیدادم وقتی با دوستاش میرفت کوه و گردش و الان مدتیه هرچی بهش میگم برو با دوستات نمیره، امروزم دوستاش دعوتش کردن عروسی برا ظهر تو یکی از روستاهای اطراف صبح رفت الان پیام داده میگه زنگ بزن بگو شب مهمون داریم بیا خونه😐 منم نمیخوام بیاد خونه والا بنظرتون دعاهام اثر کردن داره آدم میشه یا دلیلش چیه ک هی خونه میمونه هرچی دوستاش زنگ میزنن میگن بیا اینجا نمیره میگه خوشم نمیاد درحالیکه چند وقت پیش تا زنگ میزدن میرفت درحا