2777
2789
عنوان

شوهرم دوس داره خونه بمونه

1650 بازدید | 67 پست

خانوما شوهر من قبلنا همش از خونه فراری بود منم همش غر میزدم گله میکردم مشکلات من فقط این نیست ها هزارتا مشکل دیگه دارم مثه خیانت کردنش و ....

پارسال بهم خیانت بزرگی کرد یعنی با زنه رابطه ام داشت 😔 قول داد تکرار نمیکنه منم بخاطر خراب نشدن زندگی بچم و کلی دلیل دیگه موندم، بعد بازم می‌دیدم با دختر چت می‌کنه تا جاییکه زیر نظر گرفتمش فهمیدم فقط چت می‌کنه هربارم دعوا میکردم باهاش اونم می‌گفت برو طلاق بگیر منم میگفتم باشه از خونه مینداختمش بیرون بازم میومد منت کشی و این روال تا همین ی هفته اخیر فکر کنم ادامه داشت ، حالا بریم سر قضیه اصلی این شوهر من حتی قبل خیانتکار شدنش از من و خونه فراری بود همیشه خونه پدرش خواهراش برادراش و دوستاش بود خلاصه من دیگه بخاطر خیانتاش دیگه این مدت اخیر خوشم نمیاد خونه باشه و کنارش احساس خوبی نداشتم بنابراین بهش گیر نمیدادم وقتی با دوستاش می‌رفت کوه و گردش و الان مدتیه هرچی بهش میگم برو با دوستات نمیره، امروزم دوستاش دعوتش کردن عروسی برا ظهر تو یکی از روستاهای اطراف صبح رفت الان پیام داده میگه زنگ بزن بگو شب مهمون داریم بیا خونه😐 منم نمی‌خوام بیاد خونه والا بنظرتون دعاهام اثر کردن داره آدم میشه یا دلیلش چیه ک هی خونه میمونه هرچی دوستاش زنگ میزنن میگن بیا اینجا نمیره میگه خوشم نمیاد درحالیکه چند وقت پیش تا زنگ می‌زدن می‌رفت درحا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چقدر چندشه شوهرش بزن بکشش

😐😐 ممنون ک اطلاع رسانی کردی نیازی ب نظر شما برا کشتنش ندارم 

بهم خیانت شده قلبم شکسته خون یکی ام بیوفته گردنم ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای هیچ وق ازدواج نمیکنم

بهترین کارو می‌کنی این دوره مردا و پسرا همشون هرزه ان

عزیزم یکم منتظر بمون ث، به هر حال یه جرقه امیده، ایشااله که همه چی درست شده باشه و زندگی روی خوشش نشون بده

ولی شما که بعد از خیانت به خاطر بچه موندی اگه علائم مثبتی دیدی پسش نزن 

ینی اهل خود ارزاییه؟

خود ارضایی چیه میگم خیانت کرده چه ربطی داشت 😐

دیگه بدتر

در کل میگم چه ربطی موضوع داشت حرف شما؟؟؟ من اومدم ی سوال دیگه پرسیدم نگفتم نظر بدید ببینم خیانت کار خوبیه یا نه