2777
2789
عنوان

کسی بوده از وزن بالا خیلی لاغر کنه و وزنشو بیاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 86 پست

سلام من دیسک کمرم شدید بیرون زده و ورزش نمیتونم کنم و باید وزن کم کنم و چون دارو میخورم به شدت معده درد دارم و اصلا معدم نباید خالی بمونه الان ۷۵ کیلو شدم و قدمم ۱۵۸ هست چی کار کنم به نظرتون دکتر گفته وزنمو بیارم پایین

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم ن والا من قبلا پرخوری اضطرابی داشتم . کم کم کمش کردم مثلا ۴ کفگیر ماکارونی پر ملات کردم ۳ ...

خداروشکر گلم خیلی خوبه الان چند وقته رو ۴۰ موندی؟تثبیت سختتره نه؟من اشتهام خیلی زیاده ده کیلو اضاقه دارم ولی اصلا نمیتونم کم کنم خیلی سخته

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
خداروشکر گلم خیلی خوبه الان چند وقته رو ۴۰ موندی؟تثبیت سختتره نه؟من اشتهام خیلی زیاده ده کیلو اضاقه ...

الان حدود ۶۰ کیلو ام چون قدم بلنده زیادی لاغر بودم . ن ثبتش برام سخت نبود عادت میکنه بدن فقط دو هفته اول سخته ب خصوص ۴ روز اول بعدش نه 

goftino.com/c/BPP1A4

الان حدود ۶۰ کیلو ام چون قدم بلنده زیادی لاغر بودم . ن ثبتش برام سخت نبود عادت میکنه بدن فقط دو هفته ...

ینی چی دو هفته اول تثبیت سخته؟تو اون دو هفته چیکار باید کرد؟

ینی چی دو هفته اول تثبیت سخته؟تو اون دو هفته چیکار باید کرد؟

دو هفته اول رژیم سخته ک کم هله هوله بخوری بعدش بدنت عادت میکنه من الان خیلیییییی گرسنه باشم  بازم واقعا نمیتونم چیز اضافی بخورم

goftino.com/c/BPP1A4

دو هفته اول رژیم سخته ک کم هله هوله بخوری بعدش بدنت عادت میکنه من الان خیلیییییی گرسنه باشم بازم وا ...

خیلی خوبه خدا کنه منم اینجوری بشم

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت